TOP

This is us: Η σειρά που μόλις δεις το 1ο επεισόδιο, δε θα σταματάς!

this-is-us-cast-e6ea235a-8490-4fe8-ae45-e391274fd9f8

Πηγή εικόνας: usmagazine.com

Δεν έχω ξανανιώσει τόσα πολλά συναισθήματα στην ζωή μου, απλά και μόνο βλέποντας μια σειρά και το εννοώ! Καιρό τώρα, ο αδερφός μου επέμενε να την ξεκινήσω, όμως λόγω πολλών υποχρεώσεων δεν έβρισκα τον χρόνο. Πριν λίγες μέρες που ένιωσα να παίρνω λίγο ανάσα απ’ την καθημερινότητα, έβαλα το 1ο επεισόδιο και… αυτό ήταν!

Το σενάριο απλό, κατανοητό και συνάμα τόσο περίπλοκο και όμορφα δεμένο. Τι κοινό έχουν τρεις άνθρωποι πέρα απ’ την ίδια ημέρα γενεθλίων; Πώς ένα ζευγάρι απ’ το παρελθόν μπορεί να παίξει ρόλο στην ιστορία; Όλα αυτά τα ερωτήματα γεννιούνται στην αρχή του πρώτου επεισοδίου και απαντώνται στο τέλος του ίδιου. Και από εκεί και πέρα ξέρεις ότι το Τhis is us θα είναι αυτή η ώρα μέσα στην ημέρα, μέσα στο βράδυ ή στο σκ σου, που θα σου περνάει τόσα πολλά μηνύματα για τη ζωή και τον εαυτό σου τον ίδιο, που μετά θα θέλεις ακόμα μια ώρα για να τα αφομοιώσεις.

 

media-S074062832-300-DMID1-5dmkg2yo3-640x360

Πηγή εικόνας: wral.com

Σειρά που σε στιγματίζει, που προκαλεί ταυτόχρονα συγκίνηση και γέλιο, που σου θυμίζει τα ήθη και τις αξίες που πολλοί στις μέρες μας έχουν χάσει ή έχουν ξεχάσει. Ένα σενάριο που έχει φτιαχτεί για όλους εμάς που θέλουμε να λεγόμαστε άνθρωποι, αλλά δεν ξέρουμε καν τι πάει να πει αυτό. Σε έναν κόσμο που συνεχώς ασχολείται με το φαίνεσθαι και όχι το είναι, που κοιτάζει να γίνονται όλα αυτοματοποιημένα, ακόμα και οι ανθρώπινες σχέσεις, αυτή η σειρά έρχεται να βάλει φρένο. Κάθε επεισόδιο και μία θεματική, κάθε ηθοποιός και ένας πολίτης του σήμερα, ένας άνθρωπος που έρχεται αντιμέτωπος με τη ζωή σε όλες τις εκφάνσεις της. Μια πολύ μικρή διαφοροποίηση της συμπεριφοράς των πρωταγωνιστών σε σχέση με αυτήν την αντιμετώπιση, θα σου δείξει ότι μπορείς και εσύ ν’ αλλάξεις προς το καλύτερο και ότι όλοι μαζί μπορούμε να ζούμε περισσότερο την κάθε ημέρα και να μη σκεφτόμαστε μόνο τον εαυτό μας.

Χωρίς να θέλω να κάνω σχολιασμούς διθυράμβους, αφήνω αυτό το άρθρο στα χέρια σου, ναι εσένα που το διαβάζεις. Τρέξε, βρες την σειρά και άφησέ την να σε παρασύρει, να σε αλλάξει, να σου μάθει τελικά τι είναι αυτό που εσύ ο ίδιος έψαχνες μέσα σου, αλλά δεν το έβρισκες!

b6b24b37-3e00-4e28-8c7b-9c3007ef58e7-nup_180616_1805

Πηγή εικόνας: elitedaily.com

Πως σου φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ακολούθησε το Cosmogony στο Instagram

Γεννημένη στο αστικό χάος, βρίσκεται σχεδόν πάντα, είτε βουτηγμένη ανάμεσα σε φύλλα χαρτιού, στυλό και ανοιχτό λάπτοπ, είτε στην κορυφή ενός βράχου ν’ ατενίζει ηλιοβασιλέματα. Με την περιέργεια του δημοσιογράφου, την ενσυναίσθηση ενός γιόγκι και την τρέλα ενός ανθρώπου που βρίσκει την ουσία ακόμα και στα πιο μικρά, θαυμάζει, ψάχνει και αποτυπώνει, αυτό το κάτι που υπάρχει σε όλα. Στον άνθρωπο, στην φύση, στα πράγματα, στην ζωή!

Post a Comment