TOP

Συνέβη κάποτε σε ένα νησί…

Όλα ξεκίνησαν από τον Άγιο Κωνσταντίνο, όπου ο Μανώλης και η Μαρία επιβιβάστηκαν στο πλοίο που ταξίδευε για Σκόπελο. Έπειτα από πολλές δυσκολίες και αντιρρήσεις, είχαν καταφέρει επιτέλους να πάνε διακοπές μαζί.

Πάνορμος

Πάνορμος

Φτάνοντας στο λιμάνι της Σκοπέλου, αντίκρισαν τη μοναδική ομορφιά του νησιού. Ερωτευμένοι,όπως ήταν και βλέποντας αυτόν τον επίγειο παράδεισο, που όμοιός του δεν υπήρχε, κατευθύνθηκαν προς το βόρειο τμήμα του νησιού, και συγκεκριμένα τη Γλώσσα, το δεύτερο λιμάνι της Σκοπέλου, όπου και θα έμεναν. Επισκέφθηκαν τους οικισμούς που ανακάλυψαν σε εκείνη την πλευρά του νησιού, (Γλώσσα, Ελιά, Χόβολο, Αρμενόπετρα), με τον καθένα να αποτελεί έναν ξεχωριστό ζωγραφιστό πίνακα. Κάποια μέρα, καθισμένοι αγκαλιά στην παραλία του Πάνορμου, και με το μαγευτικό τοπίο να τους περιβάλλει, εξέφρασαν τα συναισθήματά τους. Τον έρωτά τους, που μεγάλωνε όλο και περισσότερο, αλλά και την ευτυχία που ένιωθαν, αφού είχαν εκπληρώσει το μεγάλο όνειρο της ζωής τους: να επισκεφθούν το πανέμορφο νησί όπου γυρίστηκε το περίφημο «Mamma Mia». Όχι μόνο ανέβηκαν στο εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη, αλλά βούτηξαν και στα γαλάζια νερά του Καστανίου, όπου, επίσης, είχαν τραβηχτεί σκηνές για σκοπούς της εν λόγω ταινίας. Στον ιερό βράχο του Αγίου Ιωάννη, έδωσαν τους όρκους αγάπης τους. Υποσχέθηκαν ο ένας στον άλλον αιώνια και αμοιβαία αγάπη. Με τους καταπράσινους βράχους δίπλα τους να βουτάνε βίαια μέσα στα κρυστάλλινα νερά, εκείνοι δεν είχαν μάτια για τίποτα άλλο παρά μόνο ο ένας για τον άλλον.

Λιμνονάρι

Λιμνονάρι

Το ταξίδι τελείωσε όταν ήρθε η μέρα να επιστρέψουν στη σκληρή και βαρετή καθημερινότητα της Αθήνας. Έζησαν μια κοινή εμπειρία, η οποία ήταν πρωτόγνωρη. Ένα όμως είναι σίγουρο! Ότι δε θα σταματήσουν ποτέ να νοσταλγούν εκείνες τις στιγμές που έζησαν σε ένα από τα πιο όμορφα νησιά του Αιγαίου.

20623397_1580172492058196_1785867962_o

Γλώσσα

 Άγιος Ιωάννης

Άγιος Ιωάννης

Πηγή εικόνων: Προσωπικό αρχείο

Πως σου φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ακολούθησε το Cosmogony στο Instagram

Αν και έχει καταγωγή από το Αγρίνιο (μην ακούτε τις κακές τις γλώσσες, δεν είναι όλοι τόσο κακοί όσο λένε από εκείνα τα μέρη) έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα και έχει τρελή αδυναμία στη Θεσσαλονίκη. Έχει αποφοιτήσει από το τμήμα Επικοινωνίας του Παντείου Πανεπιστημίου και ολοκληρώνει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στη Ρητορική των Μέσων. Όταν έχει ελεύθερο χρόνο τον περνάει με την οικογένεια και τα δύο σκυλιά της. Λατρεύει τα ψώνια, τη μουσική, τις ατελείωτες βόλτες στις γειτονιές της Αθήνας, τα ταξίδια και εννοείται το... ΦΑΓΗΤΟ! Όνειρό της να επισκεφθεί όσες περισσότερες χώρες γίνεται (εντός και εκτός Ευρώπης).

Post a Comment