TOP
sxesh - zeygari - holding - hands

Οι 36 κανόνες για μια σχέση από απόσταση (Part 2)

Αν ακόμη αναρωτιέσαι πως θα αντέξει μια σχέση από απόσταση, πάρε χαρτί και σημείωσε και τους υπόλοιπους κανόνες που πρέπει να τηρήσεις ευλαβικά!Έτοιμος για τη συνέχεια;

1.Είναι κι αυτοί που μοιάζουν να επιδιώκουν τη σχέση εξ αποστάσεως για να απολαμβάνουν την ελευθερία που τους προσφέρει. Το σωστό, βέβαια, είναι να νιώθεις και να είσαι ελεύθερος ακόμα και στη σχέση που έχεις κι είστε κοντά.

2. Η γεωμετρική πρόοδος του ρυθμού κερατώματος δεν αυξάνεται ανάλογα την απόσταση. Αν θες να κερατώσεις το κάνεις και στα 10 μέτρα. Και λιγότερο.

3. Κοροϊδεύεις το τηλεφωνικό σεξ μέχρι να κάνεις σχέση από απόσταση. Κάρμα λέγεται κι είναι απλό.

4. Αυτή η αβάσταχτη τελειότητα του να κλείνεις το τηλέφωνο και να κάνεις switch off αυτόματα από ό, τι σε περιμένει πίσω. Είσαι σε άλλη χώρα, ζήσ’ το.

5. Η ζήλεια στην απόσταση είναι η πιο απάλευτη μορφή ζήλειας.

via GIPHY

6. Όση ζήλεια και αν νιώσεις προσπάθησε να την κρύψεις. Δεν θα βγάλεις ποτέ άκρη και σίγουρα θα τα κάνεις χειρότερα.

7. Το μόνο που καταφέρνει μια σχέση εξ αποστάσεως είναι να σου δημιουργεί, αν δεν είσαι εντελώς γαϊδούρι, μεγάλες τύψεις για όλες τις μικρές παρασπονδίες που σίγουρα θα κάνεις εκεί που θα είσαι/είναι.

8. Όλα αυτά μέχρι τη στιγμή που θα την απατήσεις/ θα σε απατήσει για πρώτη φορά. Μετά απλώς θα εξασκηθείς στο να λες πειστικά ψέματα εξ αποστάσεως.

9. Όχι, αυτοί οι σαχλοί κανόνες με τα χιλιόμετρα που επιτρέπουν το κέρατο δεν ισχύουν σε καμία σοβαρή σχέση. Δηλαδή ντάξ, τι άλλο θα σκεφτείτε πια.

10. Όταν κάνεις μ*κία σε σχέση εξ αποστάσεως (όχι απαραίτητα απιστία), ένα ταξίδι μέχρι εκεί που βρίσκεται το άλλο σου μισό πολλαπλασιάζει τις πιθανότητες για συγχώρεση.

via GIPHY

11. Οι σχέσεις αυτές δεν κρατάνε. Αλλά αυτό είναι κάτι που δεν το πιστεύεις με τίποτα ο ίδιος μέχρι να σου μείνει στα χέρια η πρώτη.

12. “Το ξέρω ότι όλες οι άλλες σχέσεις από απόσταση δεν πετυχαίνουν αλλά εμείς μωρό μου θα τα καταφέρουμε”. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

13. Δεν υπάρχει συνταγή για να κρατήσεις μια σχέση εξ αποστάσεως. Η μόνη συνταγή είναι η υπομονή μέχρι να βρεθείτε ή να χωρίσετε.

14. Όση επικοινωνία και αν έχεις δεν πρόκειται ποτέ να αντικαταστήσεις την κοντινή επαφή οπότε μην το παρατραβάς.

15. Συνειδητοποίησε ότι ζείτε διαφορετικές ζωές με διαφορετικές καθημερινότητες.

via GIPHY

16. Αυτή η γ*μένη διαφορά ώρας.

17. Δες την ταινία 5.000km και θα καταλάβεις πώς θα κυλήσει μια σχέση εξ αποστάσεως.

18. Σε περίπτωση που δεν το είπα πιο πάνω, οι σχέσεις εξ αποστάσεως δεν κρατάνε. Εκτός κι αν ο χρόνος είναι μικρός και ο έρως μεγάλος.

Μίλα μου για σχέση από απόσταση…

Πως σου φάνηκε το άρθρο;
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

Ακολούθησε το Cosmogony στο Instagram

Όποιον ρωτήσεις για την Αγγελική θα σου πει μία λέξη: τρελή. Στη βάφτιση της έριξαν κερκυραϊκό, κρητικό και μανιάτικο λάδι κι απορείς με το χαρακτηρισμό; Την πήρες την απάντησή σου. Ισορροπώντας μεταξύ σοβαρότητας και παράνοιας, τελείωσε Δημοσιογραφία στο Πάντειο κι επειδή το ένα πτυχίο είναι pass, τελείωσε και Digital & Social Media στον Ant1 MediaLab. Στον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να διαβάζει βιβλία, να βλέπει σειρές και ταινίες, ν’ ακούει μουσική, να κάνει γυμναστική (χαχαχα) κι αν δεν το κάνει αυτό, ψάξτην στην κουζίνα γιατί θα ψαχουλεύει να βρει να φάει γλυκό. Προορισμός των ονείρων της η Νέα Υόρκη ελπίζοντας να πάει η τρέλα της μέχρι εκεί σύντομα.