TOP
sxesh - zeygari - boy -girl

Οι 36 κανόνες για μια σχέση από απόσταση (Part 1)

Στην ιστορία των δύσκολων ερώτων, η σχέση από απόσταση βρίσκεται σε αντίστοιχη θέση με το Βατερλό του Ναπολέοντα στις μάχες. Τραγωδία, κοινώς. Ακόμη και με τις καλύτερες των συνθηκών, ένας έρωτας που μετρά πολλά χιλιόμετρα μπορεί να γίνει κινηματογραφικός, μυθιστορηματικός, τραγικός, γλυκός, αλλά εύκολος δεν πρόκειται να γίνει με τίποτα. Και για κανέναν λόγο.

Το παρόν κείμενο λοιπόν, είναι αφιερωμένο σε αυτούς τους ήρωες που είναι στη φάση του: “Πάμε και όπου μας βγάλει”. Γουάτ δε φ…

via GIPHY

1.Το πρώτο βράδυ που φεύγει το άλλο σου μισό για την άλλη άκρη της χώρας/Ευρώπης/κόσμου. Μην το ζήσεις.

2. Είναι πάντα πιο εύκολο όταν γνωρίζεις από πριν πότε θα γυρίσει το άλλο σου μισό.

3. Το Skype σε φέρνει πιο κοντά αλλά είναι και πιο σκληρό να βλέπεις έναν άνθρωπο που δεν μπορείς να αγγίζεις όσο κι αν το θες.

4. Κάποτε είχαμε μόνο τις τηλεκάρτες. Μετά η ζωή μας έδωσε το MSN, το Skype, το Facebook, το Viber, το What’s App, το Snapchat και άλλους πολλούς τρόπους για να κρατήσεις μια σχέση ενώ δεν πρέπει.

5. Αν γκρινιάζεις εσύ, σκέψου τι έκανε ο παππούς σου που έπρεπε να κάτσει να γράψει γράμμα και να περιμένει κάποιες εβδομάδες για την απάντηση.

via GIPHY

6. Προσπάθησε να ζεις χωρίς να την σκέφτεσαι σε ό, τι κάνεις. Προσπάθησε να την σκέφτεσαι ενώ ζεις.

7. Κάντε σχέση με κάποιον- α που σπουδάζει στην Αμερική ή την Αυστραλία και μετά ελάτε πείτε μας για απόσταση.

8. Το Κηφισιά-Γλυφάδα δεν θα έπρεπε να θεωρείται σχέση από απόσταση;

9. Στη σχέση από απόσταση δεν υπάρχει το σεξ μετά από καβγά. Πόσο άδικο. Εμένα μου λες…

10. Στις σχέσεις εξ αποστάσεως καταλαβαίνεις πως μπορείς να τσακωθείς ακόμα και γιατί άργησες να απαντήσεις μισή ώρα σε μήνυμα. Απίστευτο;

via GIPHY

11. Ποτέ δεν ξεχνάς πόσα ακριβώς χιλιόμετρα ταξίδεψες για να πας να την βρεις (και να κάνεις σεξ μαζί της). Είναι κάτι σαν παράσημο αντρικής τιμής. Ή και θηλυκής. Υπάρχουν και γυναίκες που τρέχουν. ΔΩΣΤΕΚΑΙΣΕΜΑΣΕΝΑΠΑΡΑΣΗΜΟΠΧΙΑ. Ήρεμα το λέω.

12. Ποτέ δεν ξεχνάς το πόσο απογοητευτικό είναι, κατά τα άλλα, αυτό το πρώτο ταξίδι. Όπως άλλωστε όλα τα πράγματα που χτίζεις και χτίζεις επί μήνες στο μυαλό σου.

13. Όταν αποχωρίζεστε νιώθεις ένα κενό, όταν ξαναβρίσκεστε συνειδητοποιείς ότι έμαθες να ζεις μακριά του- της.

14. Για σχέση μικρότερου τουλάχιστον των έξι μηνών, είναι τουλάχιστον αστείο ακόμη και να ξεκινήσει η κουβέντα για το αν θα κρατήσεις σχέση από απόσταση.

15.Δεν υπάρχει χειρότερο από σχέση εξ αποστάσεως που δεν τραβάει και συντηρείται με τα ψέματα.

via GIPHY

16. Θα μου πεις, αυτό ισχύει για κάθε σχέση, απλά από κοντά μπορείς να δώσεις πιο εύκολα τις εξηγήσεις σου.

17. Έχε πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού σου ότι αν δεν σε εμπιστευόταν μία φορά όταν ήσασταν δίπλα, τώρα που απέχετε και κάμποσα χιλιόμετρα, δεν θα σε εμπιστεύεται δέκα φορές. Και βάλε. Και ξαναβάλε. Μην ντρέπεσαι.

18. Το ότι η σχέση είναι εξ αποστάσεως δεν σημαίνει ότι πρέπει να την τελειώσεις και εξ αποστάσεως. Το σωστό είναι οι τίτλοι τέλους να πέσουν από κοντά. Ένα τελευταίο ταξίδι τέλος πάντων.

Πως σου φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1

Ακολούθησε το Cosmogony στο Instagram

Όποιον ρωτήσεις για την Αγγελική θα σου πει μία λέξη: τρελή. Στη βάφτιση της έριξαν κερκυραϊκό, κρητικό και μανιάτικο λάδι κι απορείς με το χαρακτηρισμό; Την πήρες την απάντησή σου. Ισορροπώντας μεταξύ σοβαρότητας και παράνοιας, τελείωσε Δημοσιογραφία στο Πάντειο κι επειδή το ένα πτυχίο είναι pass, τελείωσε και Digital & Social Media στον Ant1 MediaLab. Στον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να διαβάζει βιβλία, να βλέπει σειρές και ταινίες, ν’ ακούει μουσική, να κάνει γυμναστική (χαχαχα) κι αν δεν το κάνει αυτό, ψάξτην στην κουζίνα γιατί θα ψαχουλεύει να βρει να φάει γλυκό. Προορισμός των ονείρων της η Νέα Υόρκη ελπίζοντας να πάει η τρέλα της μέχρι εκεί σύντομα.