TOP

Θα μένατε σε έναν αμπελώνα για 10.000 δολάρια;

Αν είσαι λάτρης του κρασιού,, αν το αγαπάς, αν δεν μπορείς να ζήσεις χωρίς αυτό (αρκετά, εκδηλώθηκα), η θέση εργασίας απευθύνεται σε εσένα και θα πρέπει να μείνεις και να εργαστείς στον αμπελώνα για ένα χρόνο για 10.000 δολάρια το μήνα (!). 

wine-barrels

Το Murphy-Goode Winery ανακοίνωσε μια θέση εργασίας με την ομάδα του στην κομητεία Σονόμα και ο τυχερός υποψήφιος όχι μόνο θα έχει την ευκαιρία να μετακομίσει στην Καλιφόρνια, αλλά να ζήσει και δωρεάν σε αμπελώνα για ένα χρόνο. 

«Θέλατε πάντα να ζήσετε στη συναρπαστική εξοχή της Σονόμα με μηνιαίο μισθό 10.000 δολαρίων και δωρεάν ενοίκιο για ένα χρόνο; Λέξεις όπως Cabernet, Rosé και Chardonnay γλιστρούν από τη γλώσσα σας;», γράφει ο αμπελώνας του Geyserville. 

ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥ

Ο νέος υπάλληλος του Murphy-Goode θα πρέπει να προετοιμαστεί «να κυνηγήσει το πάθος του», γράφει η εταιρία. 

Για τους πρώτους μήνες, τα εργασιακά καθήκοντα είναι σκοπίμως ασαφή, επιτρέποντας στον καινούργιο υπάλληλο να ανακαλύψει μόνος του για ποιες πλευρές της οινοποιίας ενδιαφέρεται. Μέρος της διαδικασίας είναι να γίνει η σκιά του οινοποιού Dave Ready Jr., γιου ενός από τους ιδρυτές της εταιρείας.

«Έχουμε μια δουλειά που θα σε εκτοξεύσει ακαριαία την στρατόσφαιρα του κρασιού», γράφει η εταιρεία. 

βαρέλι κρασιού

Περισσότερα πιθανά εργασιακά καθήκοντα περιλαμβάνουν γνώση των αμπελώνων και των διαδικασιών οινοποιίας, καθώς επίσης εκμάθηση του κόσμου του ηλεκτρονικού εμπορίου. 

Ο οικογενειακός αμπελώνας που ιδρύθηκε το 1985, καθιέρωσε για πρώτη φορά τη θέση το 2009 με στόχο τότε την καταγραφή της δουλειάς στα social media και αποφάσισε να την επαναφέρει φέτος, «καθώς η χώρα αντιμετωπίζει νέα σειρά προκλήσεων». 

ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΙΤΗΣΗ

Η αίτηση, ανοιχτή σε άτομα ηλικίας 21 ετών και άνω, πρέπει να συνοδεύεται από ένα βίντεο όπου ο υποψήφιος θα εξηγεί γιατί πιστεύει ότι πρόκειται για τη δουλειά των ονείρων του, ενώ βασικότερο προσόν θεωρείται η αγάπη για το κρασί.

wooden-blocks

Η εταιρεία θα αξιολογεί τις αιτήσεις με βάση «τη δημιουργικότητα, την εργασιακή εμπειρία και τις δεξιότητες». Οι υποψήφιοι μπορούν να υποβάλουν τις αιτήσεις τους από τώρα μέχρι τις 30 Ιουνίου. Η δουλειά θα ξεκινήσει περίπου τον Σεπτέμβριο. Και καλή επιτυχία!

Πως σου φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0

Ακολούθησε το Cosmogony στο Instagram

Όποιον ρωτήσεις για την Αγγελική θα σου πει μία λέξη: τρελή. Στη βάφτιση της έριξαν κερκυραϊκό, κρητικό και μανιάτικο λάδι κι απορείς με το χαρακτηρισμό; Την πήρες την απάντησή σου. Ισορροπώντας μεταξύ σοβαρότητας και παράνοιας, τελείωσε Δημοσιογραφία στο Πάντειο κι επειδή το ένα πτυχίο είναι pass, τελείωσε και Digital & Social Media στον Ant1 MediaLab. Στον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να διαβάζει βιβλία, να βλέπει σειρές και ταινίες, ν’ ακούει μουσική, να κάνει γυμναστική (χαχαχα) κι αν δεν το κάνει αυτό, ψάξτην στην κουζίνα γιατί θα ψαχουλεύει να βρει να φάει γλυκό. Προορισμός των ονείρων της η Νέα Υόρκη ελπίζοντας να πάει η τρέλα της μέχρι εκεί σύντομα.