TOP
happy woman

9+1 μυστικά για να γίνεις η καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου

Μικρά μυστικά επιτυχίας που μπορείς να εφαρμόσεις σε όλους τους τομείς της ζωής σου!

Η επιτυχία δεν είναι κάτι που σου δίνεται απλόχερα. Πρέπει να δουλέψεις σκληρά για να την αποκτήσεις. Ακόμα κι αν έχεις ταλέντο σε κάτι, πρέπει να το καλλιεργήσεις αρκετά προκειμένου να το φέρεις σε σημείο να θεωρείσαι πετυχημένος.

success

Όλοι είναι ικανοί να πετύχουν στη ζωή τους, κι εδώ σου παραθέτω 10 μικρά μυστικά που μπορείς να ακολουθήσεις για να εξελιχθείς σε μια καλύτερη εκδοχή του εαυτού σου.
  1. Ξεκίνα με το να κάνεις μικρές άβολες πράξεις, πράξεις που δεν είναι τέλειες. Να θυμάσαι ότι το θάρρος δεν είναι η έλλειψη του φόβου αλλά η αναγνώριση και η αντιμετώπισή του.
  2. Προσπάθησε να γίνεις το πρόσωπο που προορίζεσαι. Βρίσκεσαι εδώ για να δώσεις τον καλύτερο εαυτό σου. Με μικρά βήματα, μπορείς να αλλάξεις την πορεία της ζωής σου και να επιτυχείς αυτό που επιθυμείς.
  3. Μέσα σου ζει ένας εσωτερικός εχθρός και ένας εσωτερικός ήρωας. Διάλεξε τον ήρωα και επικεντρώσου στα πράγματα που είσαι καλός.
  4. Τα γεγονότα της ζωής σου γίνονται για σένα και όχι σε σένα. Αναγνώρισε από που πηγάζει η προσωπική σου ιστορία και βρες τον σκοπό της ζωής σου. Θα χρειαστεί να λύσεις το κουβάρι για να μπορέσεις να ζήσεις την ζωή σου στο έπακρον!
  5. Μην φοβηθείς να πας αντίθετα στο ρεύμα και προσπάθησε να λύνεις ένα πρόβλημα την φορά. Επικεντρώσου αρχικά σ′ έναν τομέα της ζωής σου που θεωρείς ότι χρειάζεται βελτίωση και κάνε μικρές αλλαγές για να πετύχεις τον στόχο σου.
  6. Οι κακές συμβουλές είναι οι συμβουλές που θα σου κοστίσουν πιο πολύ. Είναι καλό να παίρνεις συμβουλές και να μαθαίνεις από ανθρώπους που έχουν πραγματικά να σου προσφέρουν κάτι, από ανθρώπους που είναι επιτυχημένοι στον τομέα που θέλεις και εσύ να εξελιχθείς, άτομα που είναι κορυφές στο πεδίο τους. Ακολούθησέ τους, μάθε τεχνικές και εφάρμοσέ τες όπου μπορείς στη δικιά σου περίπτωση.
  7. Επικεντρώσου στα δυνατά σου σημεία και όχι στις αδυναμίες σου. Σίγουρα έχεις κάποιους τομείς στους οποίους πετυχαίνεις. Με το να επικεντρώνεσαι στις αδυναμίες σου, στερείς από τον εαυτό σου την εμπιστοσύνη και εκμηδενίζεται η όποια επιτυχία κάνεις.
  8. Η αυτοπεποίθηση δεν είναι κάτι που μετριέται σε μία κλίμακα από το 1 έως το 10. Και το να χτίσεις την αυτοπεποίθησή σου είναι ένας από τους βασικούς παράγοντες για να προχωρήσεις. Πρέπει πρώτα να πιστέψεις στον εαυτό σου και μετά θα πιστέψουν και άλλοι σε σένα.
  9. Δεν μπορείς να αλλάξεις το παρελθόν αλλά μπορείς όμως να μην ξανακάνεις τα ίδια λάθη. Μπορείς να δημιουργήσεις περισσότερες χαρούμενες στιγμές και αναμνήσεις στη ζωή σου. Ξεκίνα από τώρα!
  10. Μάθε να μην συμβιβάζεσαι. Ξεκίνα να αξιολογείς τις πράξεις και τις ενέργειές σου. Κάνε μικρές κινήσεις και αλλαγές που μπορούν να σε βοηθήσουν.

girl on top

Το καλύτερο υπάρχει και γίνεται αρκεί να το προσπαθήσεις. Μη φοβάσαι την αλλαγή, αποδέξου την και άλλαξε τη ζωή σου!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΑ ΔΩΡΑ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ

Πως σου φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
1
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ακολούθησε το Cosmogony στο Instagram

Όποιον ρωτήσεις για την Αγγελική θα σου πει μία λέξη: τρελή. Στη βάφτιση της έριξαν κερκυραϊκό, κρητικό και μανιάτικο λάδι κι απορείς με το χαρακτηρισμό; Την πήρες την απάντησή σου. Ισορροπώντας μεταξύ σοβαρότητας και παράνοιας, τελείωσε Δημοσιογραφία στο Πάντειο κι επειδή το ένα πτυχίο είναι pass, τελείωσε και Digital & Social Media στον Ant1 MediaLab. Στον ελεύθερό της χρόνο της αρέσει να διαβάζει βιβλία, να βλέπει σειρές και ταινίες, ν’ ακούει μουσική, να κάνει γυμναστική (χαχαχα) κι αν δεν το κάνει αυτό, ψάξτην στην κουζίνα γιατί θα ψαχουλεύει να βρει να φάει γλυκό. Προορισμός των ονείρων της η Νέα Υόρκη ελπίζοντας να πάει η τρέλα της μέχρι εκεί σύντομα.