TOP

Τα 3 καλύτερα Escape Rooms – Γριφοδωμάτια που έχουμε πάει ως τώρα

Καλώς ήρθες σε ένα άρθρο διασκέδασης. Σε ένα άρθρο που έχει ως στόχο να διαφωτίσει και να πληροφορήσει όλους τους λάτρεις των δωματίων απόδρασης και συγκεκριμένα των λεγόμενων γριφοδωματίων. Λάτρεις των γρίφων ενωθείτε και πηγαίνετε όπως και δήποτε να παίξετε τα συγκεκριμένα δωμάτια που θα παραθέσω. Τονίζω ότι, μιλάω μόνο για εκείνα τα παιχνίδια που έχω η ίδια παίξει μέχρι τώρα και δεν συμπεριλαμβάνω τα γριφοδωμάτια που συνδυάζουν ατμόσφαιρα ή τρόμο (για εκείνα θα κάνω ξεχωριστές κατηγορίες).

MysteryLab-Enigma

                                                                         (Πηγή εικόνας: theescapers.gr )

ENIGMA: Ένα απ’ τα καλύτερα στο είδος του. Γραμμικοί γρίφοι, οι οποίοι απ’ την αρχή σε βάζουν στο κλίμα του δωματίου (πρέπει να αποκρυπτογραφήσεις κάποια στοιχεία, μην ξεχνιέσαι), ευφάνταστος σχεδιασμός και περάσματα από τον ένα χώρο στον άλλο που σου μένουν αξέχαστα. Ικανοποιούν κάθε παίκτη, καθώς τα είδη των γρίφων εναλλάσσονται και δεν είναι μόνο μιας κατηγορίας. Εξαιρετική δουλειά απ΄ τα παιδιά, τα οποία τόσο στην υποδοχή όσο και στο τέλος σε κάνουν να νιώσεις πολύ άνετα και φιλόξενα. Τι λες, θα εκτελέσεις σωστά και εντός χρόνου την αποστολή σου ή θα αφήσεις τον εχθρό να επιτεθεί;

6f05e464-faff-4e34-84ae-1450dc2918dc

                                                                       (Πηγή εικόνας: www.escapeall.gr)

THE PRISON: Είσαι φυλακισμένος πίσω απ’ τα σίδερα ενός κελιού. Δεν είσαι όμως τυχαία εκεί και ούτε μόνος σου σε αυτή την αποστολή. Ο φύλακας είναι με το μέρος σου και θα βοηθήσει εσένα και την ομάδα σου να βγεις από εκεί μέσα. Ένα δωμάτιο με εξαιρετική ροή, πλούσιους γρίφους, ενώ πολλές φορές οι λύσεις είναι όχι απλά μπροστά στα μάτια σου αλλά και σε μέρη που δεν θα σου πήγαινε το μυαλό. Χρησιμοποίησε την λογική, την εξυπνάδα, το χιούμορ και τις ικανότητες σου για να βγεις απ’ της φυλακής τα σίδερα. Η έξοδος βρίσκεται εκεί που δεν το περιμένεις. Συγχαρητήρια στα παιδιά για το εξαιρετικό στήσιμο του δωματίου. Πολύ ευχάριστο προσωπικό που συζητάει και σε ρωτάει την γνώμη σου!

33

                                                                        (Πηγή εικόνας: www.exitplan.gr)

THE DARKSIDE OF ELEMENTS: Γη, Νερό, Φωτιά, Αέρας… Είσαι έτοιμος να έρθεις αντιμέτωπος με γρίφους που αφορούν την ίδια την ζωή. Γραμμικοί, συνδυαστικοί και πολύ όμορφα δομημένοι γρίφοι σε ένα δωμάτιο που ξεφεύγει απ’ τους συνηθισμένους γρίφους. Χρειάζεσαι κάποιες απ’ τις αισθήσεις σου και καλή συνεργασία. Οι χώροι είναι έτσι φτιαγμένοι που σε βάζουν εντελώς στο κλίμα, ενώ η φωνή που σου δίνει βοήθεια προέρχεται από κάπου που δεν το περιμένεις. Το προσωπικό πολύ φιλικό, έχει δημιουργήσει ένα δωμάτιο απόδρασης που σε βάζει σε ένα διαφορετικό κλίμα και σε προτρέπει να βρεις τα αινίγματα. Μη χάνεις καιρό, λύσε τους γρίφους και μην επιτρέψεις στα στοιχεία να δείξουν την dark πλευρά τους.

Πηγή Κεντρικής Εικόνας: escapewaukesha.com

Πως σου φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ακολούθησε το Cosmogony στο Instagram

Γεννημένη στο αστικό χάος, βρίσκεται σχεδόν πάντα, είτε βουτηγμένη ανάμεσα σε φύλλα χαρτιού, στυλό και ανοιχτό λάπτοπ, είτε στην κορυφή ενός βράχου ν’ ατενίζει ηλιοβασιλέματα. Με την περιέργεια του δημοσιογράφου, την ενσυναίσθηση ενός γιόγκι και την τρέλα ενός ανθρώπου που βρίσκει την ουσία ακόμα και στα πιο μικρά, θαυμάζει, ψάχνει και αποτυπώνει, αυτό το κάτι που υπάρχει σε όλα. Στον άνθρωπο, στην φύση, στα πράγματα, στην ζωή!

Post a Comment