TOP

Κατηγορία μηνυμάτων: Τα ‘’απονενοημένα’’!

Όλοι μας έχουμε βρεθεί σε αυτή την μοιραία στιγμή να στείλουμε ένα απονενοημένο μήνυμα. Ναι, από εκείνα που δεν έπρεπε ποτέ να σταλούν, που μετά το μετανιώνουμε και γυρνάμε την οθόνη προς τα κάτω και που ευχόμαστε καλύτερα να είχαμε βγει γυμνοί στους δρόμους, γιατί λιγότερο χάλια θα αισθανόμασταν! Αν ανήκεις και εσύ σε αυτή την κατηγορία, ναι ναι εσύ που προσπαθείς να μην κοιτάς την οθόνη, αλλά με την άκρη του ματιού σου κοιτάς την παρακάτω πρόταση, τότε σίγουρα θα ταυτιστείς με τις υποκατηγορίες των στιγματισμένων απονενοημένων!

  • ΤΑ ΜΕΘΥΣΜΕΝΑ: Εκεί γύρω στις 5-6 το ξημέρωμα, που έχεις πιει λίγο παραπάνω και έχεις κάνει λίγο κεφάλι, πιάνεις στα χέρια το κινητό και λες στον φίλο/φίλη ‘’Ε ΘΑ ΣΤΕΙΛΩ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ’’! Ο φίλος, είτε νηφάλιος, είτε στην ίδια φάση με εσένα, το πιο πιθανό είναι να σου πει ότι όχι, δεν πρέπει να στείλεις και εσύ να πεις ότι τώρα είναι που πρέπει γιατί θα πεις όλα όσα νιώθεις! Το αποτέλεσμα; Γυρνάς σπίτι, πέφτεις στο κρεβάτι όπως είσαι κοιτάς το ταβάνι που γυρίζει, κοιμάσαι και το πρωί βρίζεις το φίλο που δεν σε συγκράτησε!

sorry-about-last-night-texts-my-phone-was-drunk-5876

(Πηγή εικόνας: funnystatus.com)

  • ΤΑ ΝΕΥΡΙΑΣΜΕΝΑ: Δύο πιθανότητες. Ή έχετε ήδη τσακωθεί ή έχετε να μιλήσετε ημέρες. Και στις δυο έχεις νεύρα και πιστεύεις ότι χρειάζεται να στείλεις ένα μήνυμα που θα τα λες έξω απ’ τα δόντια. Συντάσσεις λοιπόν μια μίνι έκθεση με φρασεολογία και λεξιλόγιο που δεν σου αρμόζει, αλλά αντιπροσωπεύει πλήρως το πώς νιώθεις. Αφού ολοκληρώσεις, γεμάτος/η ικανοποίηση πατάς αποστολή. Μετά από δυο λεπτά αρχίζεις να το μετανιώνεις γιατί ok, ήσουν λίγο πολύ απότομος/η. αλλά δεν πειράζει, περιμένεις απάντηση. Η οποία συνήθως δε θα έρθει ποτέ και θα φέρει το επόμενο μήνυμα συγγνώμης.
  • ΤΑ “ΗΤΑΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑΣ”: Δεν έπρεπε να στείλεις και το ξέρεις. Καθόσουν μόνος/η, σκεφτόσουν, άκουγες λίγο το ‘’Πότε θα σε δω’’ του Βέρτη, άνθρωπος είσαι, επηρεάστηκες! Αφού θέλω, σκέφτηκες, γιατί να μην το κάνω; Και το έκανες. Και έγραψες το μήνυμα και κοίταξες λίγο το άπειρο και μετά το έστειλες. Μετά περίμενες… και περίμενες… και περίμενες..και απάντηση δεν πήρες ποτέ. Ακόμη πιο απογοητευμένος, τα έβαλες με τον εαυτό σου και είπες ποτέ ξανά. Η πιο σκληρή εκδοχή αυτής της υποκατηγορίας είναι η λέξη ‘’διαβάστηκε’’. Είναι η στιγμή που το πλάνο απομακρύνεται και βρίσκεσαι εσύ καθισμένος με αποσβολωμένο βλέμμα πάνω στο κινητό και γύρω γκρεμίζονται κτήρια.

 

angry-sms

(Πηγή εικόνας: lovelysmsonly.com)

  • ΤΑ “ΕΛΑ ΕΝΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ”: Αυτή η κατηγορία αφορά αυτούς που δεν το βάζουν κάτω. Τα τελευταία μηνύματα δεν είναι ποτέ τελευταία, πάντα υπάρχει επόμενη φορά και πάντα βρίσκεις όλο και κάτι χειρότερο να πεις για να πιάσεις κουβέντα. Βλέπεις ότι δεν υπάρχει ανταπόκριση αλλά εσύ εκεί, πιστός στη θέλησή σου. Και το μήνυμά σου θα στείλεις και τον εαυτό σου θα βρίσεις και θα το ξανακάνεις! Ακόμη και αν όλοι οι φίλοι σου λένε ότι δεν αξίζει, εσύ, γνωστός μαχητής θα αγωνιστείς μέχρι τέλους. Μέχρι να καταλάβεις ότι όλο αυτό είναι μια απελπισμένη κίνηση και άρνηση της πραγματικότητας.
  • ΤΗΣ ΒΑΡΕΜΑΡΑΣ: Είναι εκείνη η ώρα της ημέρας που δεν έχεις τι να κάνεις, βαριέσαι και σκέφτεσαι την ζωή σου. Τότε σου έρχεται στο μυαλό και λες “ναι θα στείλω μωρέ, τι έχω να χάσω;”. Έτσι λίγο η ώρα μου να περάσει να δούμε τι θα μου πει αυτός/αυτή, σε δουλειά να βρισκόμαστε δηλαδή. Το δύσκολο κομμάτι είναι όταν το πρόσωπο που έστειλες το μήνυμα, το πάρει πάνω του και εσύ θες να κόψεις την συζήτηση και δε μπορείς. Συγγνώμη, αλλά λούσου τα! Για να μην βαριέσαι, κάνε το οτιδήποτε άλλο εκτός από αυτό!

Picture 5_98

(Πηγή εικόνας: someecards.com)

Τα απονενοημένα μηνύματα υπάρχουν καθημερινά στη ζωή μας και συμβαίνουν μια, δυο, τρεις, χίλιες φορές. Δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι να τα αποφύγεις, καθώς με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο, πάντα θα σου μπαίνουν στο μυαλό. Δες και τα καλά τους. Θα έχεις στιγμές να θυμάσαι, λάθη να αποφεύγεις και εν τέλει πού ξέρεις, καμιά φορά μπορεί να σου βγουν και σε καλό!

 

Πως σου φάνηκε το άρθρο;
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0

Ακολούθησε το Cosmogony στο Instagram

Γεννημένη στο αστικό χάος, βρίσκεται σχεδόν πάντα, είτε βουτηγμένη ανάμεσα σε φύλλα χαρτιού, στυλό και ανοιχτό λάπτοπ, είτε στην κορυφή ενός βράχου ν’ ατενίζει ηλιοβασιλέματα. Με την περιέργεια του δημοσιογράφου, την ενσυναίσθηση ενός γιόγκι και την τρέλα ενός ανθρώπου που βρίσκει την ουσία ακόμα και στα πιο μικρά, θαυμάζει, ψάχνει και αποτυπώνει, αυτό το κάτι που υπάρχει σε όλα. Στον άνθρωπο, στην φύση, στα πράγματα, στην ζωή!

Post a Comment