Αν περνάς από τα Νότια Προάστια και θες να τονώσεις λίγο τον οργανισμό σου, σου βρήκαμε το κατάλληλο μέρος.

Το grocery bar «Περί Γης» έχει πληθώρα υγιεινών επιλογών για να κάνεις λιγάκι detox και βρίσκεται στον κεντρικό δρόμο της Βούλας εδώ και και περίπου τέσσερα χρόνια.

Η μεγάλη γκάμα σε φρούτα και λαχανικά σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου χυμό ή smoothie (σου προτείνουμε το red velvet), ενώ παράλληλα μπορείς να βρεις γευστικές σαλάτες, σούπες και acai bowls. 

Τα παιδιά που δουλεύουν είναι εκεί είναι ιδιαίτερα εξυπηρετικά και μπορούν να σας προτείνουν κάτι με βάση τις γεύσεις σας.

This slideshow requires JavaScript.

Όπως λένε οι ιδιοκτήτες Κώστας και Χρήστος:

«Ονειρέψου πολλά, κάνε ακόμα περισσότερα! Σε μία τέτοια ονειροπόληση συλλήφθηκε η ιδέα του μαγαζιού. Μεγαλωμένοι στο Κορωπί, χωριό ακόμα της Αττικής, η επαφή με τη φύση & η χειρωνακτική εργασία ήταν στην καθημερινότητά μας. Ό,τι έμπαινε στο σπίτι μας ως επί το πλείστον ήταν παραγωγή μας ή κατασκευή μας, από τα λαχανικά και τα φρούτα στο τραπέζι μέχρι το ίδιο το τραπέζι! Κάποιοι αυτό το λένε μεράκι. Εμείς το λέμε αγάπη για τη γη και σεβασμός για τα υλικά που δεν έχουνε πια το ρόλο τους ή που περιμένουν να αποκτήσουν ένα νέο.


“Κάνε επάγγελμα αυτό που αγαπάς και δε θα χρειαστεί να ξαναδουλέψεις ποτέ” λένε.. Στο μαγαζί μας, αυτό θα συναντήσετε. Ένα μανάβικο γεμάτο εξ’ ολοκλήρου από αγάπη, μεράκι και προϊόντα της Γης, παραγωγής δικής μας, όπως μάθαμε στα σπίτια μας! Από τα φρούτα, τα λαχανικά, τους καρπούς και τα βότανα που συλλέγονται τις πρώτες πρωινές ώρες στα χωράφια μας, μέχρι τους πάγκους με τα μεταλλικά τους ράφια, δεν υπάρχει κάτι που να μην έχουμε αφιερώσει το χρόνο και το είναι μας πριν μπει στο μαγαζί!  
Γιατί αυτό ήταν το όνειρό μας, να φέρουμε σπίτι σας, τα ΠΕΡΙ ΓΗΣ!»

Το μανάβικο προσφέρει στην κυριολεξία ποιοτικά προϊόντα από την παραγωγή κατευθείαν στην κατανάλωση και το μόνο που έχετε, να κάνετε, είναι να το διαπιστώσετε και μόνοι σας!

Καλή αποτοξίνωση! 

Λεωφ. Βασιλέως Παύλου 105, Βούλα

 210 8994457

  ΠΕΡΙ ΓΗΣ Grocery Bar

 perigis_grocerybar

 


Ακολούθησε το Cosmogony στο Instagram

Δέσποινα Τσίρου

About Δέσποινα Τσίρου

Αν και παιδί των νοτίων, γνωρίζει το κέντρο της Αθήνας σπιθαμή προς σπιθαμή. Θέλει να ακολουθήσει καριέρα ως πολεμική ανταποκρίτρια, ενώ παράλληλα λατρεύει τη φωτογραφία. Αγαπάει όσο τίποτα τα ταξίδια, τις τέχνες και τα βιβλία. Δε θα μπορούσε ποτέ να κάθεται και να μην κάνει τίποτα, γι ' αυτό θέλει πάντα να καταπιάνεται με κάτι καινούριο. Πάντοτε αισιόδοξη, πιστεύει πως μέρα χωρίς χαμόγελο, είναι χαμένη μέρα!