Συγχρονισμό με τις επιταγές της εποχής, δείχνει η ξενοδοχειακή μονάδα Suites of God στην Σαντορίνη και τοποθετεί ξαπλώστρες με πλεξιγκλάς για τους φετινούς λουόμενους.

Συγκεκριμένα, ο Charlie Chanine, αποφάσισε να προχωρήσει ένα βήμα παραπέρα στην προστασία από τον κορονοϊό και να προστατέψει τους πελάτες του, τοποθετώντας περιμετρικά των ξαπλωστρών πλέξιγκλας και τοποθετώντας το κάθε ένα ένα σετ, τέσσερα μέτρα μακριά από το επόμενο.

santorini-xaplostra

Επιπλέον, θα διατίθενται στον κόσμο, πετσέτες μιας χρήσεως και αντισηπτικά μαντηλάκια.

Ο ιδιοκτήτης μιλώντας στο Πρώτο Θέμα, τόνισε ότι, είδε το ίδιο να γίνεται στο εξωτερικό και θεώρησε σωστό να πραγματοποιηθεί και στην Ελλάδα, ώστε να νιώθει ο κάθε ένας ξεχωριστά ασφαλής.

 Ακολούθησε το Cosmogony στο Instagram

Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

About Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

Γεννημένη στην Αθήνα, έχει μεγαλώσει ακούγοντας πολλή μουσική, διαβάζοντας και προσπαθώντας να καταλάβει τους ανθρώπους. Κάνει yoga, γράφει και παίζει λίγο κιθάρα. Αγαπημένη της συνήθεια είναι το φαγητό, ενώ λατρεύει το σκυλί της. Πιστεύει ότι η ζωή έχει πάντα τον τρόπο να σου δίνει αυτό που θέλεις, ενώ με επιμονή και υπομονή όλα γίνονται. Αγαπημένες ώρες της μέρας: απογευματινή βόλτα με αμάξι και η ήρεμη στιγμή που θα γράψει το άρθρο της ανενόχλητη!