Έχεις πάθος με την μαγειρική; Σου αρέσει να δημιουργείς συνταγές ή να βάζεις τη δική σου πινελιά σε ήδη υπάρχουσες; Έχεις περάσει ατελείωτες ώρες μπροστά από την κουζίνα αναζητώντας εκρηκτικούς μαγειρικούς συνδυασμούς ή δοκιμάζοντας ακόμη και εναλλαγές πιο κλασσικών πιάτων;

Εν μέσω καραντίνας, μαγειρικές ικανότητες και δημιουργικότητα βγαίνουν στο προσκήνιο ικανοποιώντας όχι μόνο τις τροφικές ανάγκες και προτιμήσεις, αλλά καλύπτοντας παράλληλα και την ανάγκη της συντροφιάς, την οποία όλο και περισσότεροι επιζητούν να καλύψουν.

lifehub-diatrofi-35

Το ZAF eatery+coffee bar, το πολυσύχναστο στέκι στο κέντρο της Αθήνας που βρίσκεται στην Πλατεία Αγίας Ειρήνης, διανύοντας κι εκείνο μία από τις πιο δύσκολες περιόδους των τελευταίων ετών, έχοντας τις πόρτες του κλειστές στο κοινό, αφήνει μία χαραμάδα αισιοδοξίας και ελπίδας, διοργανώνοντας έναν μαγειρικό διαγωνισμό δίνοντας την ευκαιρία σε άτομα που αγαπούν τη μαγειρική, είτε είναι επαγγελματίες, είτε είναι ερασιτέχνες, να πειραματιστούν μαγειρικά και να διεκδικήσουν τη νίκη.Αναλυτικότερα, οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να μαγειρέψουν τη συνταγή στο σπίτι με τις αλλαγές που επιθυμούν, να φωτογραφίσουν το πιάτο με το δικό τους food styling και τέλος να 
στείλουν inbox στη σελίδα του ZAF eatery+coffee bar αναλυτικά τη δίκη τους εκδοχή της συνταγής του πιάτου κάνοντας like – share – tag σε τουλάχιστον 2 φίλους τους. Οι συνταγές στις οποίες θα διαγωνιστούν βρίσκονται στη σελίδα του ZAF eatery+coffee bar, όπου υπάρχουν και αναλυτικότερες πληροφορίες σχετικά με τον διαγωνισμό.

92283007_2812943595410107_5406299455458639872_o

Μία από τις συνταγές της μαγειρικής ομάδας του ZAF eatery+coffee bar για τον διαγωνισμό: ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΤΣΟΡΙΘΟ

Βέβαια, ο μαγειρικός αυτός αγώνας δε θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και έπαθλο, το οποίο είναι ένα πλήρες γεύμα 2 ατόμων και ένα μπουκάλι κρασί. Μάλιστα, οι νικητές θα είναι 6, θα προκύψει δηλαδή ένας από κάθε κατηγορία. Σίγουρα, το γεγονός ότι οι νικητές θα έχουν την ευκαιρία να προσθέσουν τη δική τους συνταγή στον νέο κατάλογο, χωρίς αμφιβολία, καθιστά τον διαγωνισμό πρόκληση!

Λοιπόν, εσείς μαγειρέψατε; Αν όχι, βιαστείτε, η προθεσμία λήγει στις 30 Απριλίου… Και θυμηθείτε, οι καλύτερες μέρες έρχονται!

 Ακολούθησε το Cosmogony στο Instagram

Πηγή Εξωφύλλου: Facebook 

Σωτηρία Χαλά

About Σωτηρία Χαλά

Αν και μεγαλωμένη σε παραθαλάσσια περιοχή της Ανατολικής Αττικής και έχοντας καταγωγή από δύο νησιά του Αιγαίου, σίγουρα κάποιος θα την χαρακτήριζε παιδί της πόλης. Φοιτήτρια Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, η ήρεμη δύναμη που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με το δικό της τρόπο. Ασχολείται με την αρθρογραφία και γενικά ο κόσμος της δημοσιογραφίας της έχει κινήσει το ενδιαφέρον από μικρή ηλικία. Μεγάλη της αγάπη είναι η μαγειρική, με την οποία καταπολεμά το άγχος και την ένταση της ημέρας. Όνειρό της να κατακτήσει τον κόσμο της μαγειρικής και να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτόν τον τομέα στο μέλλον, συνδυάζοντας βέβαια και τις σπουδές της στον τομέα της Ψυχολογίας.