Πέρα από όλα τα άσχημα συμβάντα που έχει προκαλέσει ο κορονοϊός, έκανε και κάτι καλό, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για… την τέχνη!

Ένας 16χρονος εμπνεύστηκε από τον κορονοϊό και μετέτρεψε μια ταράτσα σε έργο τέχνης. Συγκεκριμένα, ο νεαρός δημιούργησε ένα εντυπωσιακό γκράφιτι σε ταράτσα της Αθήνας, και ειδικότερα στην περιοχή της Βουλιαγμένης. Με αυτόν τον τρόπο στέλνει το δικό του μήνυμα για τον κορονοϊό, αφού το πρόσωπο που εμπνεύστηκε και ζωγράφισε φορά μάσκα, η οποία αποτελεί απαραίτητο εργαλείο για την προστασία από τον covid-19.

γκράφιτι-κορωνοϊός

κορονοιός-2

Ï 16×ÑÏÍÏÓ S.F. ÆÙÃÑÁÖÉÆÅÉ ÃÊÑÁÖÉÔÉ ÌÅ ÈÅÌÁ ÅÌÐÍÅÕÓÌÅÍÏ ÁÐÏ ÔÇÍ ÐÑÏÓÔÁÓÉÁ ÁÐÏ ÔÏÍ ÊÏÑÙÍÏÉÏ ÓÅ ÔÁÑÁÔÓÁ ÔÇÓ ÏÄÏÕ ÂÏÕËÉÁÃÌÅÍÇÓ.ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ ÁÍÔÙÍÇÓ ÍÉÊÏËÏÐÏÕËÏÓ/EUROKINISSI

5060468-1

Μπορεί αυτή την περίοδο ολόκληρος σχεδόν ο πλανήτης να «δοκιμάζεται» εξαιτίας της πανδημίας του Covid -19, όμως καμιά φορά οι δύσκολες καταστάσεις αποτελούν πηγή έμπνευσης.

Σύμφωνα με την Eurokinisi, το εντυπωσιακό γκράφιτι δημιουργήθηκε από τον 16χρονο S.F. Ο ίδιος έχει δημιούργησει και ένα δεύτερο γκράφιτι στην ίδια ταράτσα με το πρόσωπο μίας γυναίκας, χωρίς, όμως, αυτή τη φορά να φοράει μάσκα.

Ακολουθήστε το Cosmogony στο instagram

Πηγή Εξωφύλλου: www.ieidiseis.gr 

Νεφέλη Λιάτσου

About Νεφέλη Λιάτσου

Φοιτήτρια δημοσιογραφίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Σοβαρή όσο πρέπει, εκεί που πρέπει και εξίσου τρελή!!! Αγαπημένη συνήθεια το μαγείρεμα (και φυσικά το να καταβροχθίζω το φαγητό που υπάρχει στην κουζίνα!). Ιδιαίτερη αδυναμία στις ταινίες με κολλητές, ειδικά όταν συνοδεύονται από σουβλάκια και κάτι γλυκό για επιδόρπιο! Λατρεύω τα ψώνια, τη μουσική, τους ατελείωτους καφέδες στις γειτονιές της Αθήνας και τα ταξίδια! Όνειρό μου να επισκεφθώ όσες περισσότερες χώρες γίνεται (εντός και εκτός Ευρώπης). Motto: Να τολμάς και να διεκδικείς αυτό που θες…