Στο πλαίσιο της προώθησης του πρώτου τους EP, οι Sneaky Mustard ετοίμασαν τις βαλίτσες τους και έρχονται για ένα μοναδικό live στην Αθήνα. Την Κυριακή 27 Οκτωβρίου, συναντούν στην σκηνή του ΙΛΙΟΝ plus τους Grandmaster Cockroach και τους Toga.

ΚΥΡΙΑΚΗ 27 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

SNEAKY MUSTARD | GRANDMASTER COCKROACH | TOGA

ΙΛΙΟΝ plus

Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30

Εισιτήρια στην είσοδο του χώρου: 5 €

Poster

SNEAKY MUSTARD

Οι Sneaky Mustard είναι ένα πενταμελές heavy rock σχήμα που ξεκίνησε το 2017 από την Πάτρα. Τα μέλη της μπάντας μοιράζονται το ενδιαφέρον τους για το σκληρό ήχο, το groove και άλλα στοιχεία που φέρνει ο καθένας από τις επιρροές του.

Το EP “Sneaky Mustard” κυκλοφόρησε στις αρχές του 2018 σε πρωτοποριακή μορφή μουσταρδομπούκαλου και τώρα έχοντας νέο υλικό αναμένεται να γράψουν τον πρώτο τους δίσκο. Έχουν μοιραστεί τη σκηνή με πολλές μπάντες του χώρου όπως οι Nightstalker, Kalamata [DE],Void Droid, Fuel Eater και πολλές άλλες μπάντες της τοπικής σκηνής.

Sneaky Mustard             sneaky.mustard           Sneaky Mustard

GRANDMASTER COCKROACH 

Grandmaster Cockroach δημιουργήθηκαν το 2016 στην Αθήνα και πριν λίγους μήνες μας παρουσίασαν το πρώτο full length album τους, ‘Music for Lousy Speakers’. Εναλλακτικός rock ήχος, προκύπτει από μια διαφορετική προσέγγιση της μπάντας, που αν και ντουέτο (μπάσο – drums), καταφέρνουν να προσομοιώσουν τους ήχους μιας κιθάρας, αποδίδοντας έναν ολοκληρωμένο ήχο. Τις ζωντανές εμφανίσεις τους συνοδεύουν live visuals από τον vj Maestro Komikern.

Grandmaster Cockroach            grandmaster_cockroach                              Grandmaster Cockroach           Grandmaster Cockroach Spotify

TOGA! 

Το live θα ανοίξουν οι Toga, μία rock n roll, punk μπάντα που ξεκίνησε από την Αθήνα.

Στα μέσα του 2018 ηχογράφησαν το πρώτο τους demo και λίγους μήνες αργότερα ολοκλήρωσαν και το πρώτο τους EP με τίτλο “Tales From Outlaw Village”. Μέχρι το τέλος του 2019 θα κυκλοφορήσει και το πρώτο τους full length album.

 TOGA       togaathens      TOGA Spotify & TOGA Bandcamp