Μίλα μου για μαγεία, γι’ αυτή που κάθε Αύγουστος φέρνει. Αυτό το αεράκι που σου δροσίζει το κορμί, που σου παίρνει τα μαλλιά, που σου δείχνει με βίαιο τρόπο να βιαστείς να ζήσεις το λίγο καλοκαίρι που σου έμεινε ακόμη! Μία μαγεία που σε οδηγεί ν’ αφεθείς λίγο ακόμη σε έναν παράδεισο που δεν μοιάζει με την καθημερινότητά σου, να ψάξεις για μέρη που υπάρχουν στα όνειρά σου, για ανθρώπους που θα σε κάνουν ν’ αναζητήσεις την ανέμελη πλευρά σου.

Ένα καλοκαίρι που αρχίζει και τελειώνει με έναν Αύγουστο. Έναν Αύγουστο που είναι στο χέρι σου πώς θα τον ζήσεις και τι αναμνήσεις θα κρατήσεις για το φθινόπωρο που έρχεται. Ένας μήνας που πάντα θα μυρίζει βουκαμβίλια, έρωτα και αλάτι.

Σαντορίνη - Πηγή Φωτογραφίας: Μαρία Πολίτη

Σαντορίνη – Πηγή Φωτογραφίας: Μαρία Πολίτη

Ό,τι και αν χρειάζεσαι, ό,τι και να ψάχνεις, μπορείς να το βρεις. Αλλά να μη ξεχνάς ότι ο χρόνος μετρά αντίστροφα πια και το καλοκαίρι σου δεν θα είναι για πολύ εδώ. Θα ταξιδέψει γι’ αλλού, μέχρι να κάνει τον κύκλο του και να επιστρέψει. Εκτός και αν του κλέψεις την μαγεία τόσο καλά, που το κάνεις να πάρει μια παράταση στον χρόνο και ζεις λες και είναι όλο το καλοκαίρι Αύγουστος.

Καλό καλοκαίρι λοιπόν…!

Πηγή Εξωφύλλου: www.instagram.com 

Μαρία Πολίτη

About Μαρία Πολίτη

Διχασμένη κάπου μεταξύ των Αθήνα-Θεσσαλονίκη, σουβλάκι ή burger, γλυκό ή αλμυρό, έχω σπουδάσει παιδαγωγικά στο ΑΠΘ. Λατρεύω τη μόδα και μεγάλο μου όνειρο είναι οι σπουδές στο σχέδιο και την ενδυματολογία στο Λονδίνο. Ως ανήσυχο πνεύμα, μου αρέσει να ταξιδεύω (πολύ), να ανακαλύπτω νέα μαγαζιά, δρόμους, στενά (θα με ακούσεις πολλές φορές να λέω "ωπ, αυτό είναι ένα απ' τα αγαπημένα μου στενά") να φωτογραφίζω κάθε ηλιοβασίλεμα (ακόμη και αν χρειαστεί να σκαρφαλώσω για να το τραβήξω) και να ασχολούμαι διαρκώς με νέα πράγματα, όπως ο χορός και τα ισπανικά που λατρεύω. Με motto τη φράση "όλα γίνονται για κάποιο λόγο" ψάχνω και εγώ με τη σειρά μου λόγους και αιτίες που η ζωή κυλάει έτσι…