Απ΄την αρχή του Ιουνίου και μέχρι τον Σεπτέμβριο, το 9ο  Φεστιβάλ Ανοιχτού Κινηματογράφου μας έχει χαρίσει και θα συνεχίζει να μας χαρίζει όμορφες βραδιές με ταινίες που ικανοποιούν κάθε γούστο. Ανοιχτοί χώροι όπως πλατείες, πάρκα, θερινά σινεμά κ.λπ., μεταμορφώνουν τις νύχτες και γεμίζουν με εικόνες και ιστορίες το καλοκαίρι. Αυτή την Τετάρτη 24/7, το Φεστιβάλ έρχεται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων. Η ταινία με τίτλο Blow Up του Μικελάντζελο Αντονιόνι θα προβληθεί στις 21:30 και θα έχει διάρκεια 111 λεπτά. Πρωταγωνιστούν οι: Ντέιβιντ Χέμινγκς, Βανέσα Ρεντγκρέιβ, Σάρα Μάιλς, Τζον Κασλ, Βερούσκα φον Λέντορφ, Τζέιν Μπίρκιν.

aoaff

Πάρτε το ποπ – κόρν, το αναψυκτικό ή το νερό σας και περάστε το βράδυ της Τετάρτης σας ταξιδεύοντας σε μια άλλη εποχή, στο παλιό καλό σινεμά.

Πηγή εικόνας εξωφύλλου: cinemagazine.gr

Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

About Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

Γεννημένη στην Αθήνα, έχει μεγαλώσει ακούγοντας πολλή μουσική, διαβάζοντας και προσπαθώντας να καταλάβει τους ανθρώπους. Κάνει yoga, γράφει και παίζει λίγο κιθάρα. Αγαπημένη της συνήθεια είναι το φαγητό, ενώ λατρεύει το σκυλί της. Πιστεύει ότι η ζωή έχει πάντα τον τρόπο να σου δίνει αυτό που θέλεις, ενώ με επιμονή και υπομονή όλα γίνονται. Αγαπημένες ώρες της μέρας: απογευματινή βόλτα με αμάξι και η ήρεμη στιγμή που θα γράψει το άρθρο της ανενόχλητη!