Έχω πάθει ένα πανικό αυτή τη στιγμή, καθώς η ΙΚΕΑ προωθεί κάτι φανταστικό, κάτι ιδιοφυές, κάτι δαιμονικά έξυπνο. Ποιο είναι αυτό; Στο νέο της κατάλογο λανσάρει τρία σαλόνια από αγαπημένες επιτυχημένες σειρές, με την ονομασία «The Real Life Series». Γιατί έχω πάθει πανικό; Γιατί το μόνο που έχω καταφέρει να αγοράσω που να μοιάζει έστω και λίγο με τα “Φιλαράκια” είναι 2 θήκες κινητού που η μία έχει διάφορες ατάκες κι η άλλη τη μοβ την πόρτα με την κορνίζα πάνω (πόσο αξιολύπητη πια). 

Για να μη συνεχίσω να κλαίγομαι, γιατί ήθελα να αγοράσω και κούπα «Central Perk» για να νομίζω ότι πίνω καφέ στην ομώνυμη καφετέρια, ας δούμε τι ακριβώς λανσάρει η ΙΚΕΑ.

Η γνωστή αλυσίδα καταστημάτων λοιπόν δίνει τη δυνατότητα σε όποιον μπορεί και θέλει, να ανακαινίσει το σαλόνι του και να το μετατρέψει καρμπόν όπως εκείνα των Friends, του Stanger Things και των Simpsons. 

Να σημειωθεί πως η ΙΚΕΑ, προκειμένου να μην έχει μπλεξίματα με τα δικαιώματα, ονόμασε το κάθε σαλόνι με διαφορετική αλλά και σχετική ονομασία. Δηλαδή των Simpsons το ονόμασε δωμάτιο για την οικογένεια, των Friends δωμάτιο για συγκάτοικους και του Stranger Things, δωμάτιο για όλους.

Βέβαια καλά όλα αυτά, αλλά όπως θα δείτε και παρακάτω, δεν είναι ας πούμε και τόοοοσο εύκολο να αγοράσετε τα σαλόνια, αφού οι τιμές είναι ολίγον τι τσιμπημένες. Παρ’ όλα αυτά, η ιδέα παραμένει έξυπνη και πραγματικά όποιος καταφέρει να αγοράσει πιστά ένα από τα τρία σαλόνια ας με καλέσει για ένα καφέ βρε αδερφέ!

friends-2

friends1

simpsons

simpsons1

strangerthings

strangerthings1

Πηγή Εξωφύλλου: www.ikea.com

Αγγελική Μουζακίτη

About Αγγελική Μουζακίτη

Μέλλουσα αστυνομική ρεπόρτερ. Λάτρης των βιβλίων και των σειρών. Αν δε με "πιάσεις" να κάνω κάτι από αυτά τα δύο...τότε θα τρώω κάποιο γλυκό! Όνειρό μου να ταξιδέψω σε όσα περισσότερα μέρη μπορώ, ξεκινώντας από τη Νέα Υόρκη!