Λίγο πριν το στάδιο του ΟΑΚΑ γεμίσει με χρώματα, λίγο πριν την μαγεία του να χρωματίζεις τον ουρανό και να χορεύεις στους ρυθμούς των μεγαλύτερων επιτυχιών, το Colour Day Festival διοργανώνει ένα μοναδικό δροσιστικό cocktail party, που θα σηματοδοτήσει και επίσημα την έναρξη του καλοκαιριού. Πιες το πρώτο Colour Day cocktail, με ένα συνδυασμό γεύσεων που φτιάχνεται μπροστά στα μάτια σου, πάρε ανάσα δροσιάς και γίνε θεατής μιας απονομής – έκπληξης!

Οι πόρτες του Momix στον Κεραμεικό θα ανοίξουν την Τετάρτη 19/6 στις 20:00 μ.μ. και θα σε περιμένουν να πάρεις μια γεύση του τι πρόκειται να γίνει στο διήμερο Φεστιβάλ καθώς και ν’ απολαύσεις το ποτό σου σε μια άκρως καλοκαιρινή ατμόσφαιρα.

Φόρεσε την χρωματιστή σου διάθεση και.. join the party!

Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

About Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

Γεννημένη στην Αθήνα, έχει μεγαλώσει ακούγοντας πολλή μουσική, διαβάζοντας και προσπαθώντας να καταλάβει τους ανθρώπους. Κάνει yoga, γράφει και παίζει λίγο κιθάρα. Αγαπημένη της συνήθεια είναι το φαγητό, ενώ λατρεύει το σκυλί της. Πιστεύει ότι η ζωή έχει πάντα τον τρόπο να σου δίνει αυτό που θέλεις, ενώ με επιμονή και υπομονή όλα γίνονται. Αγαπημένες ώρες της μέρας: απογευματινή βόλτα με αμάξι και η ήρεμη στιγμή που θα γράψει το άρθρο της ανενόχλητη!