Βαρέθηκες το μαμαδίστικο  φαγητό; Ώπα λάθος. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΤΟ ΜΑΜΑΔΙΣΤΙΚΟ ΦΑΓΗΤΟ. Παρ’ όλα αυτά υπάρχουν στιγμές που ο ουρανίσκος σου θέλει να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό από τα συνηθισμένα, όπως μια ethnic κουζίνα. Maki & Inside out rolls, sashimi και nigiri είναι μερικές σκόρπιες λέξεις για το ιαπωνικό φαγητό. Στο Nakama θα διαπιστώσεις ότι αυτές οι λέξεις δίνουν άλλο νόημα στο γαστρονομικό χάρτη.

Ποιοτικά υλικά, ευχάριστες γεύσεις, καλές τιμές, μίνιμαλ διακόσμηση. Όλα ισορροπημένα μέσα σε ένα φιλικό περιβάλλον, δίνουν ακριβώς τη σημασία της λέξης “nakama” που σημαίνει φίλος, σύντροφος κλπ. Αν σου αρέσει το sushi και ψάχνεις ένα value for money μαγαζί, τότε το Nakama είναι σίγουρα ένα από αυτά.

Προτείνουμε: Crunchy Shrimp Nakama, Forbidden, Spicy shrimp

11077520_10153126790519223_1733953469_n

Crunchy shrimp nakama

Έτοιμοι για την επόμενη γαστρονομική στάση;

Πού θα το βρεις;

Μασσαλίας 5, Αθήνα & Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 44, Νέα Σμύρνη

 210 3616053 (Αθήνα) & 210 9373243 (Ν.Σμύρνη)

nakama.gr

Nakama Casual Sushi Bar

 

Πηγή εικόνας εξωφύλλου: regroup.gr

Δέσποινα Τσίρου

About Δέσποινα Τσίρου

Αν και παιδί των νοτίων, γνωρίζει το κέντρο της Αθήνας σπιθαμή προς σπιθαμή. Θέλει να ακολουθήσει καριέρα ως πολεμική ανταποκρίτρια, ενώ παράλληλα λατρεύει τη φωτογραφία. Αγαπάει όσο τίποτα τα ταξίδια, τις τέχνες και τα βιβλία. Δε θα μπορούσε ποτέ να κάθεται και να μην κάνει τίποτα, γι ' αυτό θέλει πάντα να καταπιάνεται με κάτι καινούριο. Πάντοτε αισιόδοξη, πιστεύει πως μέρα χωρίς χαμόγελο, είναι χαμένη μέρα!