Στις 20 Ιουνίου μεταφέρεται η συναυλία του Κωστή Μαραβέγια στην Πλατεία Νερού. Ο ταλαντούχος τραγουδιστής σε αυτή την καλοκαιρινή συναυλία, σου ζητά να φέρεις ό, τι έχεις. Από τα συναισθήματά σου, το γέλιο, το δάκρυ, την χαρά, την λύπη σου ακόμα, μέχρι την μπύρα που θα κρατάς στο χέρι. Τραγουδώντας για κάποια μικροπράγματα, σε αφήνει να μπεις σε αυτή την μαγική βραδιά και να νιώσεις ο εαυτός σου, μιας και δεν υπάρχει κάποιος που να σου μοιάζει.

Συναυλία με δυνατές φωνές στους αγαπημένους μας στίχους, κατάμεστο μέρος και αυθεντικότητα, είναι όλα όσα όσα θα βρεις εκείνη την Πέμπτη. Ένας καλλιτέχνης όπως ο Κωστής Μαραβέγιας, ξέρει πώς να κάνει τον κόσμο να περνάει καλά και πάνω απ’ όλα να συνδέεται μαζί του και έτσι να εκφράζονται από κοινού μέσα από τα τραγούδια.

Μαζί του όπως πάντα, η μπάντα που πλέον αποτελεί τους σταθερούς φίλους – οικογένεια που τον πλαισιώνουν:

Νίκος Αγγλούπας (ηλεκτρικό μπάσο), Άγγελος Αγγελίδης (ηλεκτρική και ακουστική κιθάρα), Jim Staridas (τρομπόνι), Χρήστος Καλκάνης (κλαρινέτο), Κρίτωνας Μπελλώνιας (κρουστά, τύμπανα).

Πηγή κεντρικής εικόνας: elculture.gr

Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

About Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

Γεννημένη στην Αθήνα, έχει μεγαλώσει ακούγοντας πολλή μουσική, διαβάζοντας και προσπαθώντας να καταλάβει τους ανθρώπους. Κάνει yoga, γράφει και παίζει λίγο κιθάρα. Αγαπημένη της συνήθεια είναι το φαγητό, ενώ λατρεύει το σκυλί της. Πιστεύει ότι η ζωή έχει πάντα τον τρόπο να σου δίνει αυτό που θέλεις, ενώ με επιμονή και υπομονή όλα γίνονται. Αγαπημένες ώρες της μέρας: απογευματινή βόλτα με αμάξι και η ήρεμη στιγμή που θα γράψει το άρθρο της ανενόχλητη!