Είναι Μάιος ο καιρός έχει φτιάξει και είναι σχεδόν καλοκαιρινός ίσως να έχεις κάνει το πρώτο σου μπάνιο, ίσως να έχεις μετρήσει κάποια ηλιοβασιλέματα, ίσως να έχεις διώξει και λίγο την μιζέρια του χειμώνα που πολύ σου την δίνει κάθε χρόνο.

Μπορεί να μην έχεις κάνει ούτε τα μισά από αυτά που είχες στη λίστα σου όταν ξεκινούσε το 2019, μπορεί να είσαι στη μέση ή να μην κατάφερες και τίποτα και όλα σου τα πλάνα να άλλαξαν με μιας.

3408d3b337c88da24ba6b11210f8b7d7

Κάποια πράγματα μπορεί να φτάνουν στο τέλος τους.

Μια αγάπη που δεν τράβηξε, μια φιλία που δεν άντεξε, μια δουλειά που πολύ πολύ σε χάλασε. Κάποια όνειρα να πραγματοποιήθηκαν ή και σε κάποια να ήρθες πιο κοντά.  ‘

Ένας χειμώνας  που σε άλλαξε πολύ και θα ήθελες σίγουρα να αφήσεις πίσω. Όχι πως δεν πέρασες καλά και πως δεν έμαθες, αλλά κάπως φτάνει κάπως σε κούρασε και εσύ είσαι έτοιμος, πιο έτοιμος από ποτέ να τα αφήσεις όλα και να χαράξεις νέα δεδομένα, νέους κύκλους που είναι λίγο μεγαλύτεροι και λιγότερο ανώδυνοι. Κύκλοι που θα σε χωράνε χωρίς να περισσεύεις, κύκλοι που είναι φτιαγμένοι sur mesure για σένα χωρίς να κάνεις εσύ προσπάθειες να μπεις σε αυτούς. Κύκλοι που σχεδόν ονειρεύτηκες και ήσουν χρόνια έτοιμος-η για αυτούς.

Every-Day-Is-A-Fresh-Start-by-paramajandesign

Και η στιγμή μάλλον έφτασε, δεν έχει άλλη αναβολή. Δεν είναι Δευτέρα, ούτε Σεπτέμβριος, αλλά ούτε και η έναρξη της νέας χρονιάς που συνήθως κάνεις αυτή την ανασκόπηση. Είναι η τέλεια στιγμή για μεγάλες αλλαγές ή απλά για την αλλαγή που θέλεις.

Τόλμησέ το!

Πηγή Εξωφύλλου: www.etsy.com 

 

Μαρία Πολίτη

About Μαρία Πολίτη

Διχασμένη κάπου μεταξύ των Αθήνα-Θεσσαλονίκη, σουβλάκι ή burger, γλυκό ή αλμυρό, έχω σπουδάσει παιδαγωγικά στο ΑΠΘ. Λατρεύω τη μόδα και μεγάλο μου όνειρο είναι οι σπουδές στο σχέδιο και την ενδυματολογία στο Λονδίνο. Ως ανήσυχο πνεύμα, μου αρέσει να ταξιδεύω (πολύ), να ανακαλύπτω νέα μαγαζιά, δρόμους, στενά (θα με ακούσεις πολλές φορές να λέω "ωπ, αυτό είναι ένα απ' τα αγαπημένα μου στενά") να φωτογραφίζω κάθε ηλιοβασίλεμα (ακόμη και αν χρειαστεί να σκαρφαλώσω για να το τραβήξω) και να ασχολούμαι διαρκώς με νέα πράγματα, όπως ο χορός και τα ισπανικά που λατρεύω. Με motto τη φράση "όλα γίνονται για κάποιο λόγο" ψάχνω και εγώ με τη σειρά μου λόγους και αιτίες που η ζωή κυλάει έτσι…