Συμφωνούμε όλοι ότι καλοκαίρι χωρίς συναυλίες δεν υπάρχει! Φέτος οι ονειροπόλοι που έχουν καιρό τώρα στη λίστα με τα life goals τους να παρακολουθήσουν το μεγαλειώδες φεστιβάλ μουσικής που ακούει στο όνομα Tomorrowland, θα πετάξουν από τη χαρά τους, μιας και έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα και μάλιστα στην Αθήνα!

Το Tomorrowland γιορτάζει φέτος τα 15 του χρόνια, ταξιδεύοντας σε Ελλάδα, Ισπανία, Μάλτα και Πορτογαλία, με μεγάλα ονόματα της μουσικής σκηνής να ξεσηκώνουν τα πλήθη με τους ξέφρενους ρυθμούς που υπόσχεται το φεστιβάλ. 

Το Amicorum Spectaculum είναι ένα από τα μεγαλύτερα θεάματα στην ιστορία του Tomorrowland και θα μεταδοθεί ζωντανά από την κεντρική σκηνή του Βελγίου. Το εντυπωσιακό event θα μεταδοθεί μέσω δορυφορικής σύνδεσης στις 27 Ιουλίου και στην Πλατεία Νερού.

Η τεράστια επιτυχία του φεστιβάλ αντικατοπτρίζεται στην ανταπόκριση του κόσμου, μιας και τα εισιτήρια γίνονται πάντα sold out εντός λίγων ωρών. Φέτος η ειδική προπώληση για το UNITE With Tomorrowland ξεκινάει στις 15 Απριλίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 24 του ίδιου μήνα.

Αν θέλετε να πάρετε μια γεύση από το πιο εντυπωσιακό και ξέφρενο φεστιβάλ του κόσμου, τότε απολαύστε ελεύθερα το παρακάτω βίντεο με τις καλύτερες στιγμές της περσινής διοργάνωσης:

Πηγή Εξωφύλλου: weraveyou.com 

Μαρία Κοσμίδου

About Μαρία Κοσμίδου

Σπουδάζει Δημοσιογραφία στο Πάντειο. Λατρεύει τη μουσική (κυρίως τη rock), τα βιβλία και τις φωτογραφίες. Αγαπημένη της σειρά το "How I Met Your Mother". Ονειρεύεται να ταξιδέψει πολύ και να μάθει κιθάρα. Θα τη δείτε να χτυπιέται στο γυμναστήριο, για να κάψει τις θερμίδες από το φαγητό που μαγείρεψε και καταβρόχθισε μαζί με τον αδερφό της. Δεν την απασχολεί καθόλου πού θα βγει και τι θα κάνει, αρκεί να έχει πάντα τους φίλους της μαζί. Motto : "A change may be just around the corner".