Στις 20 Απριλίου, η αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Χαϊδαρίου θ’ ανοίξει τις πόρτες της για να στηθεί η μεγάλη γιορτή της γιόγκα, ένα ανοιξιάτικο φεστιβάλ, με πολλά χρώματα, μουσική και αγάπη!

Για 6η συνεχή χρονιά, το Spring Yoga Festival θα υποδεχτεί την άνοιξη και σας καλεί όλους να συμμετάσχετε σε μια εκδήλωση αγάπης, καθώς θα συγκεντρωθούν τρόφιμα για την στήριξη του Κοινωνικού παντοπωλείου. Γιόγκα σημαίνει ένωση, γι’ αυτό και μέσα απ’ την ένωση όλων εμάς – μέλη της γιόγκα και μη – μπορούν να προκύψουν τα μεγαλύτερα θαύματα. Με συνεχή ροή ενός δίωρου μαθήματος και παιδική γιόγκα, εναλλαγή καταξιωμένων στον χώρο δασκάλων, ζωντανή Γιόγκικη μουσική και Kirtan, μικροί και μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα και να προσφέρουν αγάπη. Είναι ευκαιρία να δούμε πόσα πολλά μας ενώνουν, πόσα μπορούμε να καταφέρουμε όταν είμαστε ενωμένοι και ότι τελικά αυτός ο κόσμος δεν χρειάζεται πολλά πράγματα για να γίνει καλύτερος, παρά μόνο εμάς, με συνείδηση, αλληλεγγύη και ευαισθητοποίηση.

γιογκα

Σε μια χώρα όπου τα δεδομένα γίνονται ζητούμενα και οι βασικές ανάγκες καταρρίπτονται, ας είμαστε αυτοί που θα κάνουμε την διαφορά και θα χτίσουμε απ’ την αρχή ένα καλύτερο αύριο. Μέσα απ’ την πρακτική ή απλώς την συνύπαρξη μας σε μια τέτοια δράση, θα γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας, φέρνοντας περισσότερη συνείδηση σε εμάς και στους γύρω μας. Το φεστιβάλ αυτό, η γιορτή της γιόγκα, έρχονται να μας θυμίσουν ότι είμαστε για όλα ικανοί, αρκεί να το προσπαθήσουμε!

Υ.Γ Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του δημαρχείου Χαϊδαρίου, ενώ φέτος η συλλογή τροφίμων θα περιλαμβάνει αποκλειστικά συσκευασμένους χυμούς τομάτας και ρύζι.

Πηγή Εξωφύλλου: www.bmystudios.com 

Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

About Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

Γεννημένη στην Αθήνα, έχει μεγαλώσει ακούγοντας πολλή μουσική, διαβάζοντας και προσπαθώντας να καταλάβει τους ανθρώπους. Κάνει yoga, γράφει και παίζει λίγο κιθάρα. Αγαπημένη της συνήθεια είναι το φαγητό, ενώ λατρεύει το σκυλί της. Πιστεύει ότι η ζωή έχει πάντα τον τρόπο να σου δίνει αυτό που θέλεις, ενώ με επιμονή και υπομονή όλα γίνονται. Αγαπημένες ώρες της μέρας: απογευματινή βόλτα με αμάξι και η ήρεμη στιγμή που θα γράψει το άρθρο της ανενόχλητη!