Ξεκινά η αντίστροφη μέτρηση για την πολυαναμενόμενη συναυλία των Red Hot Chili Peppers σε ένα από τα επτά αρχαιότερα θαύματα στον κόσμο. Το συγκρότημα βρίσκεται σε φρενίτιδα προετοιμασιών για τη φαντασμαγορική συναυλία που θα δώσει στις Πυραμίδες της Γκίζας στην Αίγυπτο σήμερα, 15 Μαρτίου. 

Ωστόσο, οι θαυμαστές της μπάντας από όλο τον κόσμο θα έχουν τη χρυσή ευκαιρία να δουν τη συναυλία σε live streaming στο κανάλι τους στο Youtube. Ειδικότερα, η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στις 11 το πρωί ώρα Αμερικής, και στις 8 το απόγευμα ώρα Ελλάδος.

Η RHCP δηλώνουν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι για τη συναυλία, αφού όχι μόνο θα αποκομίσουν μια ξεχωριστή εμπειρία στη μουσική τους πορεία τραγουδώντας στο συγκεκριμένο σημείο του πλανήτη, αλλά θα προστεθεί και το όνομα τους στους καλλιτέχνες που έχουν καταφέρει να δώσουν μια τόσο μεγάλη συναυλία εκεί, όπως η Shakira,  Sting, η Mariah Carey και ο Frank Sinatra.

Για είστε λοιπόν σε φόρμα, σας φτιάξαμε μια λίστα με τα κορυφαία τραγούδια της μπάντας, πατήστε το play και ετοιμαστείτε για να προσθέσετε στη λίστα σας μια αξέχαστη εμπειρία.

Πηγή Εξωφύλλου: Instagram

Μαρία Κοσμίδου

About Μαρία Κοσμίδου

Σπουδάζει Δημοσιογραφία στο Πάντειο. Λατρεύει τη μουσική (κυρίως τη rock), τα βιβλία και τις φωτογραφίες. Αγαπημένη της σειρά το "How I Met Your Mother". Ονειρεύεται να ταξιδέψει πολύ και να μάθει κιθάρα. Θα τη δείτε να χτυπιέται στο γυμναστήριο, για να κάψει τις θερμίδες από το φαγητό που μαγείρεψε και καταβρόχθισε μαζί με τον αδερφό της. Δεν την απασχολεί καθόλου πού θα βγει και τι θα κάνει, αρκεί να έχει πάντα τους φίλους της μαζί. Motto : "A change may be just around the corner".