Το Dark Mode, η σκοτεινή πλευρά του Facebook Messenger είναι γεγονός!

Η συγκεκριμένη λειτουργία έγινε ιδιαίτερα αγαπητή από τους χρήστες άλλων εφαρμογών, κάτι που δεν πέρασε απαρατήρητο από το Facebook, το οποίο με τη σειρά του έσπευσε να τη συμπεριλάβει στις λειτουργίες του.

Πώς να την ενεργοποιήσετε βήμα-βήμα

Η σκοτεινή λειτουργία στο Facebook Messenger μπορεί να ενεργοποιηθεί αν στείλετε ένα emoji φεγγαριού σε μια συνομιλία. Αμέσως, θα δείτε μια βροχή από τα emoji φεγγαριού και στη συνέχεια στο πάνω μέρος της συνομιλίας σας θα εμφανιστεί το μήνυμα «You Found Dark Mode!».

Κάτω από αυτό θα υπάρχει ένα κουμπί με «Ενεργοποίηση στις ρυθμίσεις» γραμμένο σε αυτό. Πατώντας σε αυτό το κουμπί θα μεταβείτε στο μενού ρυθμίσεων του Facebook Messenger.

Εκεί θα δείτε τη νέα επιλογή που ονομάζεται «Dark Mode». Θα υπάρχει ένα κουμπί εναλλαγής ακριβώς δίπλα του, πατώντας το θα ενεργοποιήσει τη σκοτεινή λειτουργία.

Προβλήματα στην ενεργοποίηση

Ωστόσο, μερικοί χρήστες ίσως ταλαιπωρηθούν λίγο παραπάνω μέχρι να την ενεργοποιήσουν, αφού η νέα λειτουργία δεν είναι διαθέσιμη για όλους. Τα πρώτα παράπονα ξεκίνησαν, μιας και κάποιοι χρήστες παρόλο που ακολούθησαν τα συγκεκριμένα βήματα, δεν κατάφεραν να την ενεργοποιήσουν. 

Αν θέλετε να ανακαλύψετε τη νέα λειτουργία, δεν έχετε παρά να κάνετε μια γρήγορη αναζήτηση στις ρυθμίσεις σας και να την ξεθάψετε.

Πηγή Εξωφύλλου: blog.emojipedia.org

Μαρία Κοσμίδου

About Μαρία Κοσμίδου

Σπουδάζει Δημοσιογραφία στο Πάντειο. Λατρεύει τη μουσική (κυρίως τη rock), τα βιβλία και τις φωτογραφίες. Αγαπημένη της σειρά το "How I Met Your Mother". Ονειρεύεται να ταξιδέψει πολύ και να μάθει κιθάρα. Θα τη δείτε να χτυπιέται στο γυμναστήριο, για να κάψει τις θερμίδες από το φαγητό που μαγείρεψε και καταβρόχθισε μαζί με τον αδερφό της. Δεν την απασχολεί καθόλου πού θα βγει και τι θα κάνει, αρκεί να έχει πάντα τους φίλους της μαζί. Motto : "A change may be just around the corner".