Προοκαλώωω…! Και με αυτό το ρήμα χιλιάδες τηλεθεατές βρίσκονται μπροστά απ’ την οθόνη κάθε μεσημέρι, περιμένοντας ν’ ακούσουν ποια θα είναι η επόμενη πρόκληση του παρουσιαστή και σε ποιόν. Με τα νούμερα να είναι θεαματικά υψηλά (47,3 % στο νεανικό κοινό και 18,6 % στο γενικό σύνολο – με τα νούμερα να διαφοροποιούνται ελάχιστα κάθε μέρα), ο Νίκος Μουτσινάς αποκαλείται από πολλούς πλέον του χώρου, ως ο βασιλιάς της φετινής τηλεόρασης. Έχει κερδίσει το κοινό με τις εύστροφες και χιουμοριστικές ατάκες του, το χαμόγελο του και το απλόχερο γέλιο που χαρίζει με την θεματολογία του. Το ερώτημα είναι, γιατί φέτος και γιατί αυτή η τεράστια επιτυχία;

Η απάντηση είναι μια: Ο κόσμος θέλει να περνάει καλά! Θέλει να γελάει, να ξεχνιέται και να μην προβληματίζεται. Και αυτό, το «Για την παρέα» του το προσφέρει απλόχερα. Είναι μια εκπομπή δομημένη με τέτοιο τρόπο, όπου μιλάει απευθείας στον θεατή με απλά λόγια, κατανοητά, του παρουσιάζει όλα τα τεκταινόμενα στην ελληνική tv και δείχνει την άλλη πλευρά του ελληνισμού, αυτή που δεν ντύνεται με ξύλινο λεξιλόγιο και ειδική σκηνοθεσία για να εντυπωσιάσει. Η άμεση επαφή του παρουσιαστή τόσο με το παρευρισκόμενο κοινό, όσο και με το κοινό στα social media, έχει καταφέρει να τον νιώθουν όλοι κοντά τους ως έναν άνθρωπο που επιτέλους μπορεί να σχολιάζει τα πράγματα όπως είναι, χωρίς να κρύβεται και χωρίς να παρερμηνεύει τίποτα!

Φυσικά στυλοβάτες της εκπομπής, όλοι οι συνεργάτες μπροστά και πίσω απ’ τις κάμερες, που αν δεν υπήρχαν δεν θα έβγαινε αυτό το εξαιρετικό αποτέλεσμα. Όλοι, ένας – ένας, πιάνουν αμέσως το χιούμορ του Μουτσινά και απογειώνουν το κλίμα, στο δικό τους κομμάτι ξεχωριστά.

Το συμπέρασμα λοιπόν φίλε/φίλη αναγνώστη/αναγνώστρια είναι ένα: Αξίζει να υπάρχουν εκπομπές σαν αυτή, για να μας θυμίζουν ότι το αυθόρμητο γέλιο, οι στιγμές που περνάμε καλά, αυτές πρέπει να επαναλαμβάνουμε και να ζούμε κάθε μέρα. Ένα μεγάλο μπράβο στον Νίκο Μουτσινά και τους συνεργάτες του στο Open Beyond, που μας το υπενθύμισαν και μας το προκαλούν κάθε μέρα!

Πηγή Εξωφύλλου: www.tvopen.gr 

Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

About Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

Γεννημένη στην Αθήνα, έχει μεγαλώσει ακούγοντας πολλή μουσική, διαβάζοντας και προσπαθώντας να καταλάβει τους ανθρώπους. Κάνει yoga, γράφει και παίζει λίγο κιθάρα. Αγαπημένη της συνήθεια είναι το φαγητό, ενώ λατρεύει το σκυλί της. Πιστεύει ότι η ζωή έχει πάντα τον τρόπο να σου δίνει αυτό που θέλεις, ενώ με επιμονή και υπομονή όλα γίνονται. Αγαπημένες ώρες της μέρας: απογευματινή βόλτα με αμάξι και η ήρεμη στιγμή που θα γράψει το άρθρο της ανενόχλητη!