Αρχίστε να μετράτε ημέρες, ώρες και δευτερόλεπτα γιατί ο χειμώνας έρχεται και είναι πλέον επίσημο!

Γνωρίζαμε ήδη ότι η όγδοη και τελευταία σεζόν του Game of Thrones θα προβληθεί τον Απρίλιο του 2019, αλλά μας έλειπε μια βασική πληροφορία, ολόκληρη η ημερομηνία της πρεμιέρας. Το HBO ανακοίνωσε με το δικό του μοναδικό και μυστήριο τρόπο ότι η 14η Απριλίου θα είναι η ημέρα, που εκατομμύρια θεατών θα καθίσουν μπροστά από την οθόνη τους για να παρακολουθήσουν την αρχή του τέλους. 

Φυσικά, το HBO γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα πως να κρατήσει την ένταση και την αγωνία μέχρι το τέλος, γι΄ αυτό και το νέο teaser που έδωσε στη δημοσιότητα δεν περιλαμβάνει πλάνα από τα γυρίσματα, αλλά είναι ειδικά γυρισμένο στις κρύπτες του Winterfell. 

Τα τρία εναπομείναντα παιδιά των Stark, ο John, η Sansa και η Aria, εκτός του Bran, διασχίζουν μαζί τους διαδρόμους στις κρύπτες του Winterfell ανάμεσα στα αγάλματα των νεκρών γονιών τους. Στο τέλος του διαδρόμου στέκονται αντικριστά στα δικά τους αγάλματα, γεγονός που μας δημιουργεί ακόμη περισσότερα ερωτήματα για την τύχη των τριών ηρώων στην τελευταία σεζόν της σειράς.

Μια παγωμένη ομίχλη απλώνεται και οι τρεις τους τραβούν τα σπαθιά τους σαν να ετοιμάζονται να δώσουν την τελευταία τους μάχη. 

Υπενθυμίζουμε ότι πριν από λίγες ημέρες, το HBO μας είχε χαρίσει μια κλεφτή ματιά στην τελευταία σεζόν, αποκαλύπτοντάς μας την συνάντηση της Daenerys με τη Sansa, με τον John Snow να δίνει το παρών. Η Sansa δηλώνει στην Daenerys ότι το Winterfell είναι δικό της. 

Όλα είναι προγραμματισμένα, απομένει να φτάσει η μεγάλη ημέρα της πρεμιέρας.

Εμπρός λοιπόν ξεκινήστε την αντίστροφη μέτρηση!

Πηγή Εξωφύλλου: Youtube 

Μαρία Κοσμίδου

About Μαρία Κοσμίδου

Σπουδάζει Δημοσιογραφία στο Πάντειο. Λατρεύει τη μουσική (κυρίως τη rock), τα βιβλία και τις φωτογραφίες. Αγαπημένη της σειρά το "How I Met Your Mother". Ονειρεύεται να ταξιδέψει πολύ και να μάθει κιθάρα. Θα τη δείτε να χτυπιέται στο γυμναστήριο, για να κάψει τις θερμίδες από το φαγητό που μαγείρεψε και καταβρόχθισε μαζί με τον αδερφό της. Δεν την απασχολεί καθόλου πού θα βγει και τι θα κάνει, αρκεί να έχει πάντα τους φίλους της μαζί. Motto : "A change may be just around the corner".