Ένα ολιγόλεπτο βίντεο του HBO ήταν αρκετό για να υποδεχτεί το 2019, όπως του αρμόζει. Η εταιρία παραγωγής δημοσίευσε ένα βίντεο με όλες τις πρεμιέρες της σεζόν που περιμένουμε μανιωδώς. Φυσικά κατά τη διάρκεια του teaser δεν είναι λίγοι οι θεατές που αναζητούσαν διαρκώς μια πρώτη γεύση από την 8η και τελευταία σεζόν του Game of Thrones. Φυσικά το HBO προέβλεψε την αγωνία τους για την επιτυχημένη σειρά και τις εκπλήξεις που επιφυλάσσει, γι’ αυτό και τους χάρισε μια κλεφτή ματιά.

Στο βίντεο παρακολουθούμε τη συνάντηση της Daenerys Targaryen και της Sansa Stark, με τον John Snow να είναι παρών. Η Daenerys καταφθάνει στο Winterfell με αέρα βασίλισσας, γεγονός που δεν ενθουσιάζει καθόλου τη Sansa. Ωστόσο, η Sansa εμφανίζεται έτοιμη να δηλώσει υποταγή στην Daenerys, ή μήπως όχι; Στο απόσπασμα βλέπουμε τη Sansa να αναφέρει στην Daenerys το εξής: «Το Winterfell είναι δικό σας, Μεγαλειοτάτη.»

Δείτε το απόσπασμα εδώ:

Επειδή όμως πολλά έχουν δει τα μάτια μας και οι εκπλήξεις είναι το μαγικό συστατικό του Game of Thrones, δεν έχουμε παρά να κάνουμε λίγη ακόμη υπομονή μέχρι να αποκαλυφθεί το φαντασμαγορικό τέλος που μας υπόσχεται η σειρά. 

Η πρεμιέρα της 8ης σεζόν αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στον Απρίλιο.

Υπενθυμίζεται ότι ένα μήνα νωρίτερα, κυκλοφόρησε ένα ακόμη teaser της σειράς. Παρόλο που στο βίντεο, δεν υπάρχουν πλάνα από τα γυρίσματα, είναι ξεκάθαρο πως θα παρακολουθήσουμε τη μάχη της φωτιάς και του πάγου, όπως μας έχουν υποσχεθεί οι δημιουργοί της σειράς.

Μη ξεχνάτε άλλωστε ότι και οι ίδιοι οι πρωταγωνιστές έχουν δηλώσει ότι η μάχη που θα δούμε στους δέκτες μας θα είναι πρωτοφανής για τα τηλεοπτικά δεδομένα.

Winter is coming!

Ποιος θα επικρατήσει η φωτιά ή ο πάγος;

Πηγή εικόνας: Youtube

Μαρία Κοσμίδου

About Μαρία Κοσμίδου

Σπουδάζει Δημοσιογραφία στο Πάντειο. Λατρεύει τη μουσική (κυρίως τη rock), τα βιβλία και τις φωτογραφίες. Αγαπημένη της σειρά το "How I Met Your Mother". Ονειρεύεται να ταξιδέψει πολύ και να μάθει κιθάρα. Θα τη δείτε να χτυπιέται στο γυμναστήριο, για να κάψει τις θερμίδες από το φαγητό που μαγείρεψε και καταβρόχθισε μαζί με τον αδερφό της. Δεν την απασχολεί καθόλου πού θα βγει και τι θα κάνει, αρκεί να έχει πάντα τους φίλους της μαζί. Motto : "A change may be just around the corner".