Στην Ελλάδα έχουμε χρόνια να δούμε χιονισμένα Χριστούγεννα, ωστόσο πολλές περιοχές της ντύνονται στα λευκά και μας χαρίζουν μαγικές εικόνες. Έτσι συνέβη και στον επιβλητικό Ψηλορείτη της Κρήτης, ο οποίος «φόρεσε» τα γιορτινά του πριν από λίγες ημέρες. 

Ο Νίκος Σαράντος ένωσε τις εικόνες από το χιονισμένο τοπίο σε ένα βίντεο που κόβει την ανάσα. Το εντυπωσιακό είναι ότι παρά το ψύχος και το χιόνι που έχει καλύψει τα πάντα, ο ήλιος μοιάζει να μην μπορεί να αποχωριστεί λεπτό τη χώρα μας, ακόμη εν μέσω χειμώνα.

Ο Χριστουγεννιάτικος Ψηλορείτης δεν έχει ανάγκη τα λαμπιόνια και τα τεχνητά στολίδια, αφού η φύση του χάρισε απλόχερα τον καλύτερο δυνατό στολισμό που θα μπορούσε να έχει.

Δείτε παρακάτω το απολαυστικό βίντεο με το χιονισμένο Ψηλορείτη:

Πηγή Εξωφύλλου: Youtube 

Μαρία Κοσμίδου

About Μαρία Κοσμίδου

Σπουδάζει Δημοσιογραφία στο Πάντειο. Λατρεύει τη μουσική (κυρίως τη rock), τα βιβλία και τις φωτογραφίες. Αγαπημένη της σειρά το "How I Met Your Mother". Ονειρεύεται να ταξιδέψει πολύ και να μάθει κιθάρα. Θα τη δείτε να χτυπιέται στο γυμναστήριο, για να κάψει τις θερμίδες από το φαγητό που μαγείρεψε και καταβρόχθισε μαζί με τον αδερφό της. Δεν την απασχολεί καθόλου πού θα βγει και τι θα κάνει, αρκεί να έχει πάντα τους φίλους της μαζί. Motto : "A change may be just around the corner".