Σίγουρα συμφωνούμε ότι μόλις παίξει στην τηλεόραση το «Μόνος στο σπίτι», ξεκινάει η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα, αφού πρόκειται για την κορυφαία ταινία των εορτών, ειδικά για τα παιδιά των 90s.

Με το πέρασμα των χρόνων, όλοι έχουμε αναρωτηθεί, ενώ βλέπουμε το δεκάχρονο Kevin να περιπαίζει τους ληστές που απειλούν το σπίτι του, πως θα ήταν άραγε ο Kevin ως ενήλικας. Κι όμως, έφτασε η στιγμή που η σκέψη αυτή απέκτησε εικόνα και υπόσταση, εν μέρει.

Η Google Assistant αποφάσισε να σκηνοθετήσει ένα διαφημιστικό σποτ με πρωταγωνιστή τον Macaulay Culkin.

Ο Macaulay Culkin παρουσιάζει την εκδοχή του Kevin 28 χρόνια μετά, θυμίζοντας μας αξέχαστες στιγμές της ταινίας που μας χάρισαν απλόχερα γέλιο. Βλέπουμε το Macaulay να χοροπηδάει στο κρεβάτι των γονιών του, να τρώει παγωτό μπροστά από την τηλεόραση, να περιποιείται τον εαυτό του στον καθρέφτη του μπάνιου και πολλές ακόμη γνωστές σκηνές. 

Το διαφημιστικό σποτ δεν άργησε να γίνει viral, με τα views να ξεπερνούν τα 7 εκατομμύρια.

Δείτε το σποτ παρακάτω: 

Πηγή Εξωφύλλου: Pinterest 

Μαρία Κοσμίδου

About Μαρία Κοσμίδου

Σπουδάζει Δημοσιογραφία στο Πάντειο. Λατρεύει τη μουσική (κυρίως τη rock), τα βιβλία και τις φωτογραφίες. Αγαπημένη της σειρά το "How I Met Your Mother". Ονειρεύεται να ταξιδέψει πολύ και να μάθει κιθάρα. Θα τη δείτε να χτυπιέται στο γυμναστήριο, για να κάψει τις θερμίδες από το φαγητό που μαγείρεψε και καταβρόχθισε μαζί με τον αδερφό της. Δεν την απασχολεί καθόλου πού θα βγει και τι θα κάνει, αρκεί να έχει πάντα τους φίλους της μαζί. Motto : "A change may be just around the corner".