Ηλιόλουστες μέρες, ζεστά πρωινά, μέρες που θυμίζουν περισσότερο άνοιξη παρά χειμώνα, ένας Νοέμβρης δίχως μεγάλη ισχύ, ένας Νοέμβρης που δεν δείχνει τα «δόντια» του…

Ένας Νοέμβρης που μας δημιουργεί ανάμεικτα συναισθήματα, ένας Νοέμβρης που μας προκαλεί να επαναφέρουμε στη μνήμη μας τις πολυπόθητες διακοπές του καλοκαιριού. Το καλοκαίρι, με τα καλά του κυρίως είναι «εδώ», είναι στις καρδιές μας και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του 2018.

Και για όσους θεωρούν πως ο Νοέμβρης δεν μπορεί να συμβαδίσει καθόλου με το καλοκαίρι και τα πανέμορφα ελληνικά νησιά, ο Πολυχώρος Πολιτισμού ΑΘΗΝΑΪΣ μαζί με περισσότερους από 100 insta-φωτογράφους είναι εδώ για να διαψεύσουν αυτή την θεωρία.

Ειδικότερα, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της φωτογραφικής έκθεσης #My_Andros, όπου επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφοι ξεδίπλωσαν την μαγεία της Άνδρου μέσα από τον φωτογραφικό φακό,φανερώνοντας το στολίδι του Αιγαίου!

Η έκθεση περιλαμβάνει πλήθος φωτογραφιών, αναδεικνύοντας φυσικά την ομορφιά του νησιού, καθώς και το ταλέντο των φωτογράφων. Η μοναδική κυκλαδίτικη ομορφιά σε συνδυασμό με την τεχνολογία του σήμερα και την οπτική πολλών διαφορετικών ατόμων είναι έτοιμη να σας σαγηνεύσει και να σας ταξιδέψει στα γραφικά σοκάκια της Άνδρου…

Η έκθεση θα είναι ανοιχτή στο κοινό έως 25/11 και φυσικά θα εντυπωσιάσει κάθε επισκέπτη της!

Πηγή κεντρικής εικόνας: https://www.culturenow.gr 

Σωτηρία Χαλά

About Σωτηρία Χαλά

Αν και μεγαλωμένη σε παραθαλάσσια περιοχή της Ανατολικής Αττικής και έχοντας καταγωγή από δύο νησιά του Αιγαίου, σίγουρα κάποιος θα την χαρακτήριζε παιδί της πόλης. Φοιτήτρια Ψυχολογίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, η ήρεμη δύναμη που αντιμετωπίζει τις καταστάσεις με το δικό της τρόπο. Ασχολείται με την αρθρογραφία και γενικά ο κόσμος της δημοσιογραφίας της έχει κινήσει το ενδιαφέρον από μικρή ηλικία. Μεγάλη της αγάπη είναι η μαγειρική, με την οποία καταπολεμά το άγχος και την ένταση της ημέρας. Όνειρό της να κατακτήσει τον κόσμο της μαγειρικής και να ασχοληθεί επαγγελματικά με αυτόν τον τομέα στο μέλλον, συνδυάζοντας βέβαια και τις σπουδές της στον τομέα της Ψυχολογίας.