Έφτασε η μέρα του Black Friday! Η μέρα που κάνει όλον τον κόσμο χαρούμενο επειδή συνοδεύεται από πολύ μεγάλες εκπτώσεις σε επιλεγμένα, όμως, είδη (βέβαια, πολλοί είναι αυτοί που νομίζουν ότι θα αγοράσουν το μισό μαγαζί τζάμπα). Όλον τον κόσμο, εκτός από όσους δουλεύουν σε μαγαζιά οποιουδήποτε είδους. Αυτοί σίγουρα δεν είναι χαρούμενοι. Ίσα ίσα θα έχουν να αντιμετωπίσουν μια πολύ δύσκολη και κουραστική μέρα.

Όλοι δηλώνουν ότι έχουν βαρεθεί να ακούνε και να βλέπουν συνέχεια διαφημίσεις και άρθρα γι’ αυτό, αλλά όλοι έρχονται και ταλαιπωρούν τους κακόμοιρους πωλητές, που στο κάτω κάτω δε φταίνε και σε τίποτα (μου δυσκολεύεστε να ψωνίσετε πουλάκια μου, σας ενοχλούν οι καμπάνιες και τα άρθρα κατά τα άλλα). Που κάθε χρόνο, εδώ και 2 χρόνια που έχει έρθει αυτός ο θεσμός στην Ελλάδα (μη χάσουμε και δεν το υιοθετήσουμε κι εμείς, θα πάθουμε τίποτα), βλέπεις νέα πρόσωπα και αναρωτιέσαι «Από πού ξεφύτρωσαν όλοι αυτοί!». Και σου τη λένε κιόλας «Μόνο στην Ελλάδα διαρκεί μόνο την Παρασκευή. Στην Αμερική διαρκεί όλη την εβδομάδα» ή «Μόνο εμείς στη χώρα μας έχουμε έκπτωση σε επιλεγμένα και όχι σε όλα τα είδη!», Και τι να πεις; «Μπας και θες να στο κάνω και δώρο καλέ μου άνθρωπε;» (το λες για δεν το λες;;;).

news_17406_21696_blackfriday

Εν πάση περιπτώσει, εννοείται ότι καλά κάνετε και βγαίνετε όλοι και διασκεδάζετε και ξοδεύετε χρήματα για τους αγαπημένους σας ανθρώπους και για τον εαυτό σας (κι εγώ θα το έκανα αν μπορούσα), αλλά [θερμή παράκληση] δείξτε λίγη κατανόηση και έχετε λίγη υπομονή με τους υπαλλήλους των καταστημάτων που θα κάνουν το καλύτερο δυνατό για να σας εξυπηρετήσουν!

Πηγή εικόνας: www.rnews.co.za

Πηγή κεντρικής εικόνας: www.t3.com

Νεφέλη Λιάτσου

About Νεφέλη Λιάτσου

Φοιτήτρια δημοσιογραφίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Σοβαρή όσο πρέπει, εκεί που πρέπει και εξίσου τρελή!!! Αγαπημένη συνήθεια το μαγείρεμα (και φυσικά το να καταβροχθίζω το φαγητό που υπάρχει στην κουζίνα!). Ιδιαίτερη αδυναμία στις ταινίες με κολλητές, ειδικά όταν συνοδεύονται από σουβλάκια και κάτι γλυκό για επιδόρπιο! Λατρεύω τα ψώνια, τη μουσική, τους ατελείωτους καφέδες στις γειτονιές της Αθήνας και τα ταξίδια! Όνειρό μου να επισκεφθώ όσες περισσότερες χώρες γίνεται (εντός και εκτός Ευρώπης). Motto: Να τολμάς και να διεκδικείς αυτό που θες…