Η αλήθεια είναι πως κάπως κουραστήκαμε με τη ζέστη και τον ήλιο Νοέμβρη μήνα. Είναι πολύ ωραίο να ζεις στην Ελλάδα και να απολαμβάνεις τη ζεστασιά του ήλιου, αλλά βρισκόμαστε λίγες μέρες πριν να υποδεχτούμε το Δεκέμβρη κι έχουμε ήδη αρχίσει να μετράμε αντίστροφα για τα Χριστούγεννα. Κάποια στιγμή έπρεπε να μας δείξει και ο καιρός τα δόντια του, να έρθει λίγο κρύο, να φορέσουμε τα ζεστά μας μπουφάν που κατεβάσαμε με μανία στην προετοιμασία της ντουλάπας. 

Όπως φαίνεται ήδη σε αρκετές περιοχές της Ελλάδας έπεσαν τα πρώτα χιόνια και οι εικόνες είναι μαγευτικές. Το λευκό τοπίο κάνει τη χώρα μας ακόμη πιο εντυπωσιακή.

Πολλά χιλιόμετρα μακριά από την Αθήνα, στην Ήπειρο και συγκεκριμένα στις Πηγές Αώου τραβήχτηκε ένα εναέριο βίντεο που θα μας άφησε με το στόμα ανοιχτό. 

Το video τραβήχτηκε από το Γιώργο Μαλαμίδη, κατά την διάρκεια μιας πολύ κρύας και με πολύ αέρα μέρας, με τις πηγές να σχηματίζουν μία μεγάλη λίμνη με πολλά νησάκια διάσπαρτα, στα περίπου 1300 μέτρα υψόμετρο.

Η περιοχή σίγουρα αποτελεί ένα από τα «θαύματα της φύσης» πολύ κοντά στο παραδοσιακό χωριού του Μετσόβου.

Πηγή-Βίντεο: Γιώργος Μαλαμίδης

Πηγή εικόνας: Youtube

Μαρία Κοσμίδου

About Μαρία Κοσμίδου

Σπουδάζει Δημοσιογραφία στο Πάντειο. Λατρεύει τη μουσική (κυρίως τη rock), τα βιβλία και τις φωτογραφίες. Αγαπημένη της σειρά το "How I Met Your Mother". Ονειρεύεται να ταξιδέψει πολύ και να μάθει κιθάρα. Θα τη δείτε να χτυπιέται στο γυμναστήριο, για να κάψει τις θερμίδες από το φαγητό που μαγείρεψε και καταβρόχθισε μαζί με τον αδερφό της. Δεν την απασχολεί καθόλου πού θα βγει και τι θα κάνει, αρκεί να έχει πάντα τους φίλους της μαζί. Motto : "A change may be just around the corner".