Το πάθος των Imagine Dragons για τη μουσική δε σταματά ποτέ. Η απαιτητικότητα, ο χρόνος και η ενέργεια που προϋποθέτει η δημιουργία ενός νέου άλμπουμ δε στάθηκε εμπόδιο για το συγκρότημα.

Μόλις δεκαέξι μήνες μετά την κυκλοφορία του δίσκου τους με τίτλο «Evolve», ο οποίος μάλιστα έγινε ανάρπαστος στο κοινό, αλλά και διπλά πλατινένιος, οι Imagine Dragons επανέρχονται με νέο άλμπουμ ονόματι «Origins».

Με το «Believer» και το «Thunder», να ακούγονται συνεχώς στα ραδιόφωνα ως δύο από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της χρονιάς, οι Imagine Dragons τολμούν και μας προκαλούν να προσθέσουμε στην playlist μας τα καινούρια τους κομμάτια. 

View this post on Instagram

ORIGINS out everywhere NOW

A post shared by Imagine Dragons (@imaginedragons) on

Tracklist

1.Natural

2.Boomerang

3.Machine

4.Cool Out

5. Bad Liar

6.West Coast

7.Zero

8.Bullet in a Gun

9.Digital

10.Only

11.Stuck

12.Love

13.Birds (deluxe)

14.Burn Out (deluxe)

15.Real Life (deluxe)

16.Born To Be Yours (with Kygo) (physical only international deluxe)

Πηγή κεντρικής εικόνας: www.ksut.org 

Μαρία Κοσμίδου

About Μαρία Κοσμίδου

Σπουδάζει Δημοσιογραφία στο Πάντειο. Λατρεύει τη μουσική (κυρίως τη rock), τα βιβλία και τις φωτογραφίες. Αγαπημένη της σειρά το "How I Met Your Mother". Ονειρεύεται να ταξιδέψει πολύ και να μάθει κιθάρα. Θα τη δείτε να χτυπιέται στο γυμναστήριο, για να κάψει τις θερμίδες από το φαγητό που μαγείρεψε και καταβρόχθισε μαζί με τον αδερφό της. Δεν την απασχολεί καθόλου πού θα βγει και τι θα κάνει, αρκεί να έχει πάντα τους φίλους της μαζί. Motto : "A change may be just around the corner".