Η συμμορία που κατάφερε να φέρει εις πέρας την «Τέλεια Ληστεία» επιστρέφει με την τρίτη σεζόν!

Το Netflix δεν άφησε την ευκαιρία για μια εγγυημένη επιτυχημένη σειρά να πάει χαμένη και εκμεταλλεύτηκε τον πάταγο που έκανε το La Casa De Papel, αγοράζοντας τα δικαιώματα και ανακοινώνοντας την τρίτη σεζόν.

Κι έτσι έγινε!

Ο El Profesor μαζί με τη συμμορία ετοιμάζονται για νέες περιπέτειες. Στο νέο teaser που κυκλοφόρησε οι πρωταγωνιστές ενώνονται ξανά και κάθονται όλοι μαζί κρατώντας το σενάριο της επερχόμενης σεζόν. Υπό τους ήχους του Bella Ciao, το τέλος του trailer κρύβει μια αναπάντεχη έκπληξη που σίγουρα δεν περιμένουμε και αφήνει πολλά ερωτηματικά για το τι τελικά μας περιμένει στα καινούρια επεισόδια της σειράς!

Αφού το teaser-trailer είδε το φως της δημοσιότητας και ενθουσίασε το κοινό, στην επίσημη σελίδα της σειράς στο Instagram αναρτήθηκε μια φωτογραφία reunion της ομάδας του El Profesor με δύο πρόσωπα να κρύβονται πίσω από τις γνώριμες μάσκες των δραστών!

Ποια είναι αυτά τα δύο πρόσωπα; Είναι γνωστές φάτσες ή νέοι εμπλεκόμενοι; Και πώς εμπλέκονται στην ιστορία μας; 

Τα ερωτήματα είναι πολλά, αλλά το βασικότερο που μας απασχολεί όλους αυτή τη στιγμή είναι η επίσημη ημερομηνία της έναρξης της πολυπόθητης τρίτης σεζόν! 

Πηγή Εικόνας:athlometrix.com 

Μαρία Κοσμίδου

About Μαρία Κοσμίδου

Σπουδάζει Δημοσιογραφία στο Πάντειο. Λατρεύει τη μουσική (κυρίως τη rock), τα βιβλία και τις φωτογραφίες. Αγαπημένη της σειρά το "How I Met Your Mother". Ονειρεύεται να ταξιδέψει πολύ και να μάθει κιθάρα. Θα τη δείτε να χτυπιέται στο γυμναστήριο, για να κάψει τις θερμίδες από το φαγητό που μαγείρεψε και καταβρόχθισε μαζί με τον αδερφό της. Δεν την απασχολεί καθόλου πού θα βγει και τι θα κάνει, αρκεί να έχει πάντα τους φίλους της μαζί. Motto : "A change may be just around the corner".