Η πολυβραβευμένη ταινία μικρού μήκους του Ε.Ο.Τ. που έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα παγκοσμίως, μετέχει στο διαγωνισμό διεθνούς βραβείου κοινού της Παγκόσμιας Επιτροπής Τουριστικών Ταινιών (CIFFT- International Committee of Tourism Film Festivals “People’s Choice” 2018) και μάλιστα βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο, συγκεντρώνοντας σπουδαίες πιθανότητες για να το κατακτήσει.

H CIFFT διοργανώνει 18 φεστιβάλ τουριστικών κινηματογραφικών ταινιών σε όλον τον κόσμο, στοχεύοντας στην προώθηση της αριστείας ανάμεσα στις καλύτερες ταινίες που παράγονται για την προώθηση ενός προορισμού ή ενός τουριστικού προϊόντος. Το Grand Prix CIFFT γιορτάζει 30 χρόνια επιβράβευσης και προβολής των καλύτερων ταινιών τουρισμού στον κόσμο και η ελληνική ταινία που προωθεί τη χώρα μας ως έναν προορισμό για όλες τις εποχές μπορεί να κερδίσει, αν την ψηφίσετε κι εσείς.

Το βίντεο σε σκηνοθεσία του Αντώνη Θεοχάρη Κιούκα διαφημίζει τη χώρα σαν έναν προορισμό για κάθε τύπο επισκέπτη και λαμβάνει μέρος σε έναν διαγωνισμό ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, ο οποίος δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες όλου του κόσμου να ψηφίσουν για την καλύτερη τουριστική ταινία παγκοσμίως για το 2018.

Η ελληνική παραγωγή που έχει κερδίσει ήδη επτά διεθνή βραβεία θεωρείται μεγάλο φαβορί για τον τίτλο που διεκδικούν άλλες 28 ταινίες, με την ψηφοφορία να ολοκληρώνεται στις 6 Νοεμβρίου. Ο νικητής θα ανακοινωθεί κατά τη διάρκεια της 30ης τελετής απονομής βραβείων CIFFT στις 12 Νοεμβρίου, στο Αυστριακό Εμπορικό Επιμελητήριο στη Βιέννη.

Η ψηφοφορία έχει ανοίξει και συνεχίζεται εδώ ως και 6 Νοεμβρίου 2018, 12:00 μ.μ.

 

Πηγή εικόνας εξωφύλλου: meteora-tour.gr

Νεφέλη Λιάτσου

About Νεφέλη Λιάτσου

Φοιτήτρια δημοσιογραφίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Σοβαρή όσο πρέπει, εκεί που πρέπει και εξίσου τρελή!!! Αγαπημένη συνήθεια το μαγείρεμα (και φυσικά το να καταβροχθίζω το φαγητό που υπάρχει στην κουζίνα!). Ιδιαίτερη αδυναμία στις ταινίες με κολλητές, ειδικά όταν συνοδεύονται από σουβλάκια και κάτι γλυκό για επιδόρπιο! Λατρεύω τα ψώνια, τη μουσική, τους ατελείωτους καφέδες στις γειτονιές της Αθήνας και τα ταξίδια! Όνειρό μου να επισκεφθώ όσες περισσότερες χώρες γίνεται (εντός και εκτός Ευρώπης). Motto: Να τολμάς και να διεκδικείς αυτό που θες…