Είναι αυτή η εποχή που μαζευόμαστε όλοι πίσω στη βάση μας και παίρνουμε δυνάμεις για να ξεκινήσουμε τον χειμώνα. Και φυσικά μαζί με τη δουλειά και την καθημερινότητα που παίρνει και πάλι τα πάνω της, έρχεται και η διασκέδαση. Γιατί δεν γίνεται να μην έχουμε μια δυο μέρες να ξεσκάσουμε βρε αδερφέ. Για όλους εσάς λοιπόν που αναζητάτε τα νέα σας στέκια, τις συνήθειες που θα χαρακτηρίζουν τα βράδια σας και θα σας κάνουν το χειμώνα λίγο πιο γλυκό, σας έχω την ιδανική λύση. Ακούει στο όνομα ‘’Μόλις Χώρισα’’ και είναι το party που θα βρίσκεις κάθε Παρασκευή στο Φοίνικας club.

IMG_0130

Στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία τη χρονιά που μας πέρασε, γι’ αυτό και επιστρέφει δριμύτερο. Είναι μια απ’ τις δυνατές προτάσεις για φέτος και σε περιμένει να διασκεδάσεις, είτε έχεις χωρίσει, είτε όχι. Ως θεματικό party, οι διοργανωτές του σε περιμένουν με διάφορες εκπλήξεις ( από αυτοκόλλητα, μπαλόνια, μέχρι live εμφανίσεις) και κάθε φορά μένει αξέχαστη σε όλους. Και για να έχεις μια ολοκληρωμένη εικόνα, θα σου δώσουμε 3 bullets με τις καλύτερες στιγμές τις βραδιάς, έτσι για να σε δελεάσουμε λίγο παραπάνω.

  • Η στιγμή που όλοι κρατούν στα χέρια τους μικρά πυροτεχνήματα και φωτίζει ολόκληρο το μαγαζί.
  • Η στιγμή που ο dj μιξάρει τραγούδια χωρισμού/έρωτα και μπορείς έστω και για λίγα λεπτά να ξεδώσεις ρε παιδί μου (είτε ακούς αυτή την μουσική στην καθημερινότητά σου, είτε όχι, παραδέξου το, υπάρχει μια στιγμή που θέλεις να το ρίξεις το άσμα).
  • Ολόκληρο το βράδυ που θα το περάσεις παρέα με τους φίλους σου και όλο το μαγαζί – μιας και ο κόσμος εκεί γίνεται ένα με τη μουσική και τον χορό.

Μην αφήσεις λοιπόν καμία Παρασκευή να πάει χαμένη σε άσκοπες βόλτες. Τα βράδια σου έχουν προορισμό!

IMG_0127

 

Πηγή εικόνων: Δήμητρα Τσόκα

Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

About Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

Γεννημένη στην Αθήνα, έχει μεγαλώσει ακούγοντας πολλή μουσική, διαβάζοντας και προσπαθώντας να καταλάβει τους ανθρώπους. Κάνει yoga, γράφει και παίζει λίγο κιθάρα. Αγαπημένη της συνήθεια είναι το φαγητό, ενώ λατρεύει το σκυλί της. Πιστεύει ότι η ζωή έχει πάντα τον τρόπο να σου δίνει αυτό που θέλεις, ενώ με επιμονή και υπομονή όλα γίνονται. Αγαπημένες ώρες της μέρας: απογευματινή βόλτα με αμάξι και η ήρεμη στιγμή που θα γράψει το άρθρο της ανενόχλητη!