Τι το παράξενο μπορεί να ξεχαστεί σε ένα ταξί για να το κάνεις άρθρο Αγγελική; Πιστέψτε με φίλοι μου. Ο κόσμος είναι τόσο ξεχασιάρης (να το πω έτσι λάιτ) που δε θα πιστεύεις τι διαβάζεις. Έγινε που λέτε μια έρευνα από την εταιρία Acronis Data, στην οποία συμμετείχαν οδηγοί ταξί από το Σίδνεϊ, το Παρίσι, το Άμστερνταμ και το Λονδίνο, με στόχο να βρει τα πιο παράξενα πράγματα που έχουν ξεχαστεί σε ταξί. Κάθεσαι;

giphy

Στο Λίσμορ της Αυστραλίας κάποιος ξέχασε μια επίπεδη τηλεόραση. Κρίμα τα λεφτά που ξόδεψε για να την αγοράσει. Τυχερός ο ταξιτζής.

giphy (1)

Στο Λονδίνο κάποιος ξέχασε ένα ταριχευμένο γάιδαρο! Ουδέν σχόλιο.

giphy (2)

Επίσης στο Λονδίνο, βρέθηκε ταριχευμένη μαϊμού. Κάτι έχουν εκεί με τα ταριχευμένα ζώα όπως αποδεικνύεται.
giphy (3)
Ξανά στο Λονδίνο, βρέθηκε ξεχασμένος ένας ζωντανός βόας. Κάτι έχουν και με τα ζωντανά ζώα όπως φαίνεται.
giphy (4)
Πάλι στο Λονδίνο, ένα ζευγάρι μεθυσμένων μπήκε στο ταξί, αλλά κατέβηκε μόνο ο άντρας. Ο ταξιτζής κατάλαβε μετά από αρκετή ώρα, ότι η γυναίκα κοιμόταν στο πίσω κάθισμα. Ύπνε που παίρνεις τα παιδιά.
giphy (5)
Ακόμη μια φορά στο Λονδίνο, βρέθηκε μέσα σε ταξί ένα σακί με τσιμέντο. Ποιός ξέρει τι το ήθελε.
giphy (6)

Στο Παρίσι μια γυναίκα άφησε όλα της τα ρούχα. Και τα εσώρουχα. Ευτυχώς ήταν ντυμένη όταν βγήκε από το ταξί.

giphy (7)

Πάλι στο Παρίσι, κάποιος ξέχασε μια χύτρα ταχύτητος με έτοιμο φαγητό μέσα. Άλλος ένας τυχερός ταξιτζής που έκανε χορτάτος τη δουλίτσα του.

giphy (8)

Στο Άμστερνταμ ένας ταξιτζής βρήκε στο πίσω κάθισμα μια σακούλα με σκουπίδια δεμένη με άλλη μια που είχε μέσα 4.000 ευρώ. Λεφτά για πέταμα δηλαδή.

giphy (9)

Στο Άμστερνταμ, πάλι, ο ταξιτζής βρήκε ξεχασμένο ένα πρόσθετο πόδι. Πώς βγήκε ο άνθρωπος που του ανήκε το πόδι ένας Θεός ξέρει.

giphy (10)

Συμπεράσματα: Ήρεμα πράγματα στην Αυστραλία, σχεδόν ήρεμα σε Παρίσι και Άμστερνταμ, ενώ άκρως ξεχασιάρηδες (έτσι λάιτ πάλι να τους πω) οι Άγγλοι που είναι ένα βήμα πριν ξεχάσουν τα μυαλά τους μέσα στο ταξί. Εισήγηση στον ΣΑΤΑ να διεξαχθεί μια τέτοια έρευνα κι εδώ. Ευχαριστώ.

 

Πηγή Εικόνας Εξωφύλλου: pinterest.com

Αγγελική Μουζακίτη

About Αγγελική Μουζακίτη

Μέλλουσα αστυνομική ρεπόρτερ. Λάτρης των βιβλίων και των σειρών. Αν δε με "πιάσεις" να κάνω κάτι από αυτά τα δύο...τότε θα τρώω κάποιο γλυκό! Όνειρό μου να ταξιδέψω σε όσα περισσότερα μέρη μπορώ, ξεκινώντας από τη Νέα Υόρκη!