Λίγες μέρες προτού τελειώσει το καλοκαίρι κι επιστρέψετε στην καθημερινή σας ρουτίνα, μπορείτε να δραπετεύσετε μέχρι την Πελοπόννησο και συγκεκριμένα στο ξενοδοχείο The Castle Rizaraki

80276119

Πηγή Εικόνας: viamichelin.com

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στην Κοκκάλα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, περίπου 4 ώρες μακριά από την Αθήνα. Διαθέτει δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα δωμάτια με θέα στο Λακωνικό Κόλπο και όλα βρίσκονται 300μ. μακριά από την κοντινότερη παραλία. Προορισμός ιδανικός για οικογένειες με μεγαλύτερα παιδιά ή ακόμα και βρέφη, αφού στις παροχές, εκτός από τις καθιερωμένες, το ξενοδοχείο διαθέτει μέχρι και βρεφική κούνια.

24456286

Πηγή Εικόνας: the-castle.gr

Και για να μη νομίζετε ότι δε θα έχετε τίποτα άλλο να κάνετε πέρα του μπάνιου, το Κάστρο διαθέτει επίσης και δραστηριότητες, μεταξύ των οποίων ψάρεμα, ποδηλασία, κατάδυση, πεζοπορία και κολύμβηση με αναπνευστήρα. Βρίσκεται, επιπλέον, πολύ κοντά σε καφετέριες, εστιατόρια και bars, διότι δε θέλει να σας ταλαιπωρεί με τις μετακινήσεις. 500μ. από το κατάλυμα, βρίσκεται η καφετέρια Sunrise και πιο κοντά, μόλις 340μ., βρίσκεται η παραλία Μάραθος, που μπορείτε να βρείτε πολλά εστιατόρια στη σειρά. Λίγο πιο μακριά, 6χλμ. για την ακρίβεια, βρίσκεται το εστιατόριο Άνεμος, σε περίπτωση που θέλετε να επισκεφτείτε κι άλλα κοντινά μέρη. 

24456276

Πηγή Εικόνας: the-castle.gr

24456269

Πηγή Εικόνας: the-castle.gr

Με όλα τα δωμάτια να είναι πετρόκτιστα, το Castle Rizaraki είναι ιδανικός προορισμός για καλοκαίρι αλλά και για χειμώνα, αφού το πετρόκτιστο σας προσφέρει και τη ζεστασιά που επιβάλλει ο κρύος καιρός. Χωρίς, λοιπόν, να χάνετε χρόνο, σίγουρα δε θα χάσετε χρήματα και θα ευχαριστηθείτε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού σ’ ένα ονειρεμένο μέρος της Πελοποννήσου!

 the-castle.gr

 

Πηγή Εικόνας Εξωφύλλου: viamichelin.com

 

 

Αγγελική Μουζακίτη

About Αγγελική Μουζακίτη

Μέλλουσα αστυνομική ρεπόρτερ. Λάτρης των βιβλίων και των σειρών. Αν δε με "πιάσεις" να κάνω κάτι από αυτά τα δύο...τότε θα τρώω κάποιο γλυκό! Όνειρό μου να ταξιδέψω σε όσα περισσότερα μέρη μπορώ, ξεκινώντας από τη Νέα Υόρκη!