Τα πλοία θα συνεχίζουν να σαλπάρουν, όσο θα υπάρχουν άνθρωποι που ταξιδεύουν. Όσο υπάρχουν ψυχές εκεί έξω που θέλουν να γνωρίσουν τον κόσμο και το μέσα τους. Τα τρένα θα συνεχίσουν να περπατούν τις ράγες, όσο υπάρχουν άνθρωποι που βλέπουν έξω απ’ το παράθυρό τους και φτιάχνουν τα σενάρια της ζωής τους. Όσο υπάρχουν βαλίτσες και χέρια που τις ετοιμάζουν. Τα αεροπλάνα θα συνεχίσουν να ίπτανται, όσο υπάρχουν άνθρωποι που λαχταρούν να μηδενίζουν αποστάσεις για να δουν ένα ζευγάρι μάτια. Όσο υπάρχουν καρδιές που καίγονται και συναισθήματα που φουντώνουν.

Travel-picture--1024x682

Πηγή εικόνας: travelroads.com

Τα ταξίδια θα συνεχίσουν να υπάρχουν όσο αυτός ο κόσμος κινείται μέσα στη γη και όσο η γη γυρίζει γύρω από τον άξονά της. Όσο ο κόσμος μαθαίνει τι σημαίνει ζωή και την αγαπά ακόμα πιο πολύ. Όσο ο ήλιος δύει κάθε βράδυ και ανατέλλει κάθε πρωί. Όσο εγώ και εσύ ψάχνουμε τα πιο όμορφα τοπία και περιμένουμε τα ηλιοβασιλέματα για να νιώσουμε ζωντανοί. Όσο οι φίλοι, οι συγγενείς και οι σύντροφοί μας, μας δείχνουν ότι θέλουν να ταξιδεύουν μαζί μας και να ανακαλύπτουν τον κόσμο. Η ζωή θα συνεχίσει να ταξιδεύει στον χρόνο, όσο δυο σώματα δεν αντέχουν να μη συναντιούνται, όσο δυο φίλοι δεν αντέχουν να μη μιλάνε και όσο μια μάνα δεν αντέχει να μην πει στο παιδί της να προσέχει.

Το ταξίδι της ζωής του καθενός διαφέρει. Το δικό μου ίσως είναι δυο βήματα, το δικό σου μια ήπειρος. Όμως ένα είναι το μόνο σίγουρο. Ταξιδεύεις γιατί είσαι άνθρωπος. Γιατί αγαπάς να ζεις, να συνυπάρχεις, να μοιράζεσαι και ν’ ανακαλύπτεις τι υπάρχει εκεί έξω… αλλά και εκεί μέσα. Στην κάθε ψυχή που γνωρίζεις.

how-to-prevent-bed-bugs-when-travelling-v2

Πηγή εικόνας: rentokil.com

Τα πλοία θα συνεχίσουν να σαλπάρουν κάθε εποχή του χρόνου. Εμείς θα συνεχίσουμε ν’ ανεβαίνουμε και να πιάνουμε θέση για το έργο που ζητάμε να ζήσουμε. Και πού ξέρεις, ίσως σε ένα απ’ αυτά τα ταξίδια παιχτεί το καλύτερο έργο της ζωής σου!

Πηγή εικόνας εξωφύλλου: medium.com

Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

About Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

Γεννημένη στην Αθήνα, έχει μεγαλώσει ακούγοντας πολλή μουσική, διαβάζοντας και προσπαθώντας να καταλάβει τους ανθρώπους. Κάνει yoga, γράφει και παίζει λίγο κιθάρα. Αγαπημένη της συνήθεια είναι το φαγητό, ενώ λατρεύει το σκυλί της. Πιστεύει ότι η ζωή έχει πάντα τον τρόπο να σου δίνει αυτό που θέλεις, ενώ με επιμονή και υπομονή όλα γίνονται. Αγαπημένες ώρες της μέρας: απογευματινή βόλτα με αμάξι και η ήρεμη στιγμή που θα γράψει το άρθρο της ανενόχλητη!