Κι εκεί που χάζευα στο Youtube στη λίστα των προτεινόμενων εμφανίστηκε ένα βίντεο και αμέσως θέλησα να μάθω περί τίνος πρόκειται. Ο τίτλος του ήταν “Evolution of Greek music”. Ως λάτρης της μουσικής που ξεκινάει και κλείνει την ημέρα της με τραγούδια, μελωδίες και στίχους πάτησα το play και άκουσα ένα απολαυστικό mix τραγουδιών, ταξιδεύοντας από το παρελθόν στο σήμερα. Οι φωνές των παιδιών και ολόκληρο το στήσιμο του βίντεο με έκανε να το μοιραστώ μαζί σας. 

Απολαύστε λοιπόν μέσα σε μόλις επτά λεπτά, τραγούδια που όλοι γνωρίζουμε και να είστε σίγουροι πως θα πιάσετε τον εαυτό σας να τα σιγοτραγουδάει όση ώρα παρακολουθείτε το βίντεο. 

Εκτός από αυτό, στη συνέχεια βρήκα ένα αντίστοιχο βίντεο τους με καλοκαιρινό αέρα που αν ετοιμάζεστε για διακοπές σίγουρα θα πρέπει να το ακούσετε όσο φτιάχνετε τη βαλίτσα σας. Θα σας ανεβάσει τη διάθεση στα ύψη!

Πηγή Κεντρικής Εικόνας: in.pinterest.com 

Μαρία Κοσμίδου

About Μαρία Κοσμίδου

Σπουδάζει Δημοσιογραφία στο Πάντειο. Λατρεύει τη μουσική (κυρίως τη rock), τα βιβλία και τις φωτογραφίες. Αγαπημένη της σειρά το "How I Met Your Mother". Ονειρεύεται να ταξιδέψει πολύ και να μάθει κιθάρα. Θα τη δείτε να χτυπιέται στο γυμναστήριο, για να κάψει τις θερμίδες από το φαγητό που μαγείρεψε και καταβρόχθισε μαζί με τον αδερφό της. Δεν την απασχολεί καθόλου πού θα βγει και τι θα κάνει, αρκεί να έχει πάντα τους φίλους της μαζί. Motto : "A change may be just around the corner".