Φτάσαμε στον πιο καλοκαιρινό μήνα του χρόνου! Αύγουστος λοιπόν και εσύ είσαι ακόμα στην Αθήνα που βράζει και δεν σκοπεύεις να φύγεις (ή τουλάχιστον όχι για πολύ!). Σου έχω την ιδανική πρόταση για να περνάς τα μεσοβδομαδιάτικα βράδια σου, εκείνα που σκέφτεσαι ότι η μισή εβδομάδα έχει φύγει, αλλά έχεις ακόμα την άλλη μισή. Φοίνικας square. Η πιο όμορφη πλατεία των δυτικών προαστίων έχει στηθεί στο ανοιχτό επίπεδο του μαγαζιού Φοίνικας στο Χαϊδάρι και σε περιμένει με αξεπέραστα κοκτέιλ, γευστικά πιάτα και… βραδιές λάτιν!

20180613_233817

20180613_231412

Η σχολή Dance Club Χαϊδαρίου βάζει τη μουσική, τη χορευτική ομάδα και σε περιμένει τις Τετάρτες για βραδιές με εξωτικούς ρυθμούς και ανεβασμένη διάθεση. Εσύ βάλε το χαμόγελό σου και ετοιμάσου για λίγο να ξεφύγεις απ’ την σκέψη ότι βρίσκεσαι στο κλεινόν άστυ. Η ομάδα του μαγαζιού φροντίζει για την καλύτερη εξυπηρέτησή σου και το κέφι δεν σταματά. Ακόμη και αν δεν ξέρεις τα βήματα, η μουσική σε παρασύρει στο δικό της ρυθμό. Το καλοκαίρι στην Αθήνα μπορεί να γίνει απολαυστικό. Εμείς πήγαμε, περάσαμε υπέροχα και σας το προτείνουμε!

20180614_002036

 

Πηγή εικόνων: Προσωπικό αρχείο

Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

About Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

Γεννημένη στην Αθήνα, έχει μεγαλώσει ακούγοντας πολλή μουσική, διαβάζοντας και προσπαθώντας να καταλάβει τους ανθρώπους. Κάνει yoga, γράφει και παίζει λίγο κιθάρα. Αγαπημένη της συνήθεια είναι το φαγητό, ενώ λατρεύει το σκυλί της. Πιστεύει ότι η ζωή έχει πάντα τον τρόπο να σου δίνει αυτό που θέλεις, ενώ με επιμονή και υπομονή όλα γίνονται. Αγαπημένες ώρες της μέρας: απογευματινή βόλτα με αμάξι και η ήρεμη στιγμή που θα γράψει το άρθρο της ανενόχλητη!