Σε πολύχρωμο κλίμα και με ανεβασμένη διάθεση πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 19/6 το Colour Day Festival Pre-Party, στο κατάστημα της Adidas Originals στο κέντρο της Αθήνας. Εκεί βρέθηκαν πολλοί καλεσμένοι, έγιναν απονομές βραβείων και φυσικά υπήρχε πολύ ποτό και μουσική!

Η Dr Iris, η διευθύντρια του εργοστασίου των χρωμάτων ήταν η οικοδέσποινα του πάρτι, μιας και ανέλαβε την παράδοση των τιμητικών πλακετών στους καλλιτέχνες που θα ανέβουν στη σκηνή του πιο πολύχρωμου φεστιβάλ της Αθήνας. Πίσω από το εντυπωσιακό γεμάτο ζωντανά χρώματα μακιγιάζ και την φούξια περούκα που ολοκλήρωνε το λουκ δε θα μπορούσε να κρύβεται καμία άλλη, εκτός από τη Μαντώ Γαστεράτου.

Οι παρευρισκόμενοι, ανάμεσα τους οι REC, Vegas, Ίαν Στρατής, Μιχάλης Τσαουσόπουλος, Γιάννα Τερζή, Josephine, Duo Violins, Otherview παρέλαβαν τα βραβεία τους και έδωσαν ραντεβού στις 30 Ιουνίου και 1 Ιουλίου στο ΟΑΚΑ για δυο ημέρες γεμάτες μουσική, χορό, χρώματα και εκπλήξεις!

Μη λείψει κανείς!

DSC_0946

DSC_0955

DSC_0956

DSC_0975

DSC_0968

DSC_0980

DSC_0962Πηγή Εικόνων: Ροϊδοπούλου Κωνσταντίνα

Πηγή Κεντρικής Εικόνας: Colour Day Festival

Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

About Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

Γεννημένη στην Αθήνα, έχει μεγαλώσει ακούγοντας πολλή μουσική, διαβάζοντας και προσπαθώντας να καταλάβει τους ανθρώπους. Κάνει yoga, γράφει και παίζει λίγο κιθάρα. Αγαπημένη της συνήθεια είναι το φαγητό, ενώ λατρεύει το σκυλί της. Πιστεύει ότι η ζωή έχει πάντα τον τρόπο να σου δίνει αυτό που θέλεις, ενώ με επιμονή και υπομονή όλα γίνονται. Αγαπημένες ώρες της μέρας: απογευματινή βόλτα με αμάξι και η ήρεμη στιγμή που θα γράψει το άρθρο της ανενόχλητη!