Ο Μάιος είναι σχεδόν στο τέλος του και αν ανήκεις και εσύ στην ίδια κατηγορία με εμένα, σίγουρα θα τα έβαλες κάτω με τον εαυτό σου ένα βράδυ (εκεί που δεν σε έπαιρνε ο ύπνος, οπότε κάτι έπρεπε να σκεφτείς για να νανουριστείς) και θα είπες.. “τελικά πώς ήταν αυτός ο Μάιος;”. Ε λοιπόν, θα σου πω μέσα από 6 πολύ απλά συμπεράσματα τι συνέβηκε μέσα σε αυτόν τον ανοιξιάτικο μήνα!

1.Ο καιρός αποφάσισε να συνεχίσει να μας περιγελά και να παίζει με τα νεύρα μας, καθώς στις 10:00 π.μ. είχε ήλιο, ενώ 10:03 π.μ. βροχή. Και αυτή η εναλλαγή μπορεί μέσα σε μια μέρα να γινόταν 7 φορές.

2.Οι πιο θαρραλέοι πήγαν για μπάνιο το πρωί και το απόγευμα γύρισαν με κρυολόγημα.

3.Άρχισαν να γίνονται οι πρώτες σκέψεις στην δουλειά για την πολυπόθητη άδεια και βγήκαν τα βιονικά αυτιά των συναδέλφων για ν’ ακούσουν πότε θα πάρει ο κάθε ένας το δικό του ρεπό!

4.Ξεκίνησαν τα πρώτα Φεστιβάλ και το καλοκαιρινό κλίμα άρχισε να διασκορπίζεται στον Ελλαδίτικο αέρα, με αποκορύφωμα το Athens Street Food Festival (κάθε χρόνο και καλύτερο)

5.Αποκλείστηκε η Ελλάδα απ’ την Γιουροβίζιον και η Φουρέιρα κατέκτησε την 2η θέση με την Κύπρο και όλοι οι Έλληνες και Κύπριοι πανηγυρίζουμε γιατί στις καρδιές μας είναι πρώτη (yeah yeah, fire!)

6.Πραγματοποιήθηκε ο πριγκιπικός γάμος και για κάποιον λόγο πολλοί αποφάσισαν ότι θα τον παρακολουθήσουν με τιμή και δόξα, ενώ ακύρωσαν εξόδους, ψώνισαν ποπ κορν και στήθηκαν για την υπερπαραγωγή (εντάξει όλα και όλα, να λέμε και τα σωστά).

Αυτά συνέβησαν κατά κύριο λόγο, φίλες και φίλοι του Cosmogony!

Και μετά από αυτή την σύντομη μα περιεκτική αποτίμηση, πάμε σιγά σιγά ν’ αποχαιρετήσουμε τον Μάιο και να υποδεχτούμε σε λίγες μέρες τον Ιούνιο – εμ τι νομίζετε περίπου μιάμιση εβδομάδα μας έμεινε!!!

Πηγή Κεντρικής Εικόνας: mrsjglover.blogspot.gr 

Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

About Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

Γεννημένη στην Αθήνα, έχει μεγαλώσει ακούγοντας πολλή μουσική, διαβάζοντας και προσπαθώντας να καταλάβει τους ανθρώπους. Κάνει yoga, γράφει και παίζει λίγο κιθάρα. Αγαπημένη της συνήθεια είναι το φαγητό, ενώ λατρεύει το σκυλί της. Πιστεύει ότι η ζωή έχει πάντα τον τρόπο να σου δίνει αυτό που θέλεις, ενώ με επιμονή και υπομονή όλα γίνονται. Αγαπημένες ώρες της μέρας: απογευματινή βόλτα με αμάξι και η ήρεμη στιγμή που θα γράψει το άρθρο της ανενόχλητη!