Το σινεμά, ή όπως θα έλεγαν οι παλιότεροι, ο κινηματογράφος, αποτελεί ένα αγαπημένο σημείο συνάντησης πληθώρας ανθρώπων. Το σινεμά για κάποιους αποτελεί χώρο διασκέδασης, για κάποιους τρόπος έκφρασης (για να μην πω ναός!), ενώ για μερικούς είναι χώρος μελέτης της ανθρώπινης συμπεριφοράς (ή πιο σωστά της ανθρώπινης ηλιθιότητας). Είσαι δεν είσαι φανατικός σινεφίλ, τους έχεις στάνταρ συναντήσει και σίγουρα σε έχουν εκνευρίσει μέχρι αηδίας. Ααααα… αν τα παρακάτω δε σου λένε κάτι, τσέκαρε μπας και είσαι κανένας από δαύτους και άλλαξε «γραμμή πλεύσης» επειγόντως.   😈 

*Σημείωση: Η παρακάτω λίστα δεν έχει κάποια λογική σειρά γιατί δεν ήμουν σε θέση να τους κατατάξω κάπως… (Ναι ναι ναι, δεν μπορούσα να καταλήξω στο ποιος με ενοχλεί περισσότερο!)

1. Ο «Αργοπορημένος», a.k.a. θα περάσει από μπροστά σου γκρινιάζοντας για τη δική ΤΟΥ αργοπορία.

2. Ο «Φασαριόζος», a.k.a. μασουλάει δυνατά, μιλάει, γενικά κάνει αισθητή την παρουσία του με κάθε τρόπο.

3. Ο «Υπναράς», a.k.a. τον έσυρε η παρέα, δεν ήθελε το παιδί και απλά… αποκοιμήθηκε.

14_59_15_Man_Sleep_in_Cinema

Πηγή εικόνας: bonobology.com

 

4. Ο «Φωνακλάς», a.k.a. αυτός που θα πει όλα τα νέα της ημέρας (στο τηλέφωνο) πάνω στο κομβικό  (ή μη) σημείο της ταινίας.

anigif_enhanced-26705-1395235417-9

Πηγή εικόνας: buzzfeed.com

5. Ο «Δεν-Βολεύομαι», a.k.a. απλώνεται σαν μελιδόνα, δίχως ντροπή!

6. Ο «Σχολιαστής», a.k.a. ο «Έμπειρος» Κριτικός Ταινιών. Ναι, κύριε Κουτσογιαννόπουλε.

7. Ο «Φαταούλας», a.k.a. σκάει μύτη στην αίθουσα με 12 κουβάδες popcorn, 15 Doritos και καμιά 10αριά αναψυκτικά.

8. O «Άσχετος», a.k.a. μετά βίας ξέρει τον τίτλο της ταινίας και διαρκώς κάνει ερωτήσεις γιατί δεν έχει καταλάβει την τύφλα του.

anigif_enhanced-28018-1395213446-1

Πηγή εικόνας: buzzfeed.com

9. Τα «Ερωτευμένα-Πιτσουνάκια», a.k.a. το νεοδημιούργητο κατά βάση ζευγάρι, το οποίο θα φιλιέται, θα γαργαλιέται, θα, θα, θα… get a rooooom!

couple

Πηγή εικόνας: videohive.net

10. Ο «Κινητάκιας», a.k.a. αυτός που θα περάσει ένα δίωρο στο σινεμά μαζί με το κινητό του… Θα μπορούσες να κάτσεις και σπίτι σου, το ξέρεις ε;

163296573

Πηγή εικόνας: time.com

11. Ο «spoilerας», a.k.a. αυτός που έχει ξαναδεί την ταινία και πήγε να την απολαύσει για άλλη μια φορά με το παρεάκι. Θα μάθεις όλη την ταινία πριν καν το καταλάβεις το πώς και γιατί.

spoiler

Πηγή εικόνας: lovethispic.com

12. Ο «Άκυρος», a.k.a. αυτός που θα γελάσει με την καρδιά του σε αστείο δευτέρας δημοτικού και άλλα παρεμφερή, δίχως λόγο και (προφανή) αιτία.

annoying-things-people-do-in-a-cinema

Πηγή εικόνας: denofgeek.com

13. Η «Ενδεκάδα», a.k.a. το τσούρμο, η μεγάλη παρέα… Ναι ναι, θα σκάσουν μύτη όοολοι μαζί και θα κάνουν την αίθουσα ανάστα ο Κύριος.

people

Πηγή εικόνας: shutterstock.com

14. Ο «Χέστης», a.k.a. αυτός που τρομάζει με το παραμικρό και βγάζει κραυγές αγωνίας όλη την ώρα.

Για όλους εσάς λοιπόν, ένα έχω να πω…

 

via GIPHY