Την Τρίτη 28 Νοεμβρίου, η Κωνσταντίνα Χριστοπούλου ανεβαίνει για πρώτη φορά στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Club παρουσιάζοντας το πρώτο της άλμπουμ,  «Όλα ξεκινάνε τώρα» στο οποίο υπογράφει η ίδια τους στίχους και τη μουσική όλων των κομματιών.

Με τη ξεχωριστή ματιά της, με τα ηχοχρώματα από την κιθάρα και το πιάνο να παντρεύονται με τις ηλεκτρονικές μελωδίες και με την φιλοδοξία να κάνει μια νέα πρόταση αναφορικά με τη σύγχρονη ποπ και ροκ σκηνή, η Κωνσταντίνα παρουσιάζει τόσο τις πρωτότυπες, δικές της συνθέσεις όσο και επιλεγμένες διασκευές και μας καλεί να ενώσουμε τις φωνές μας με τη δική της σε ένα ξεσηκωτικό live!

Ώρα έναρξης:  21:30

Τιμή εισόδου:  10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Τηλέφωνο κρατήσεων: 210 9226975

CD COVER (1)

 

Τύμπανα: Μιχάλης Σκουτέλης

Πλήκτρα: Δημήτρης Καζάνης

Κιθάρα: Δημήτρης Ράδης

Ηχοληψία: Στέλιος Δαρουκάκης

 

Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

About Κωνσταντίνα Ροΐδοπούλου

Γεννημένη στην Αθήνα, έχει μεγαλώσει ακούγοντας πολλή μουσική, διαβάζοντας και προσπαθώντας να καταλάβει τους ανθρώπους. Κάνει yoga, γράφει και παίζει λίγο κιθάρα. Αγαπημένη της συνήθεια είναι το φαγητό, ενώ λατρεύει το σκυλί της. Πιστεύει ότι η ζωή έχει πάντα τον τρόπο να σου δίνει αυτό που θέλεις, ενώ με επιμονή και υπομονή όλα γίνονται. Αγαπημένες ώρες της μέρας: απογευματινή βόλτα με αμάξι και η ήρεμη στιγμή που θα γράψει το άρθρο της ανενόχλητη!