Το Μπαρ-Μπε-Κιου μπήκε στη λίστα με τα 25 καλύτερα burger του κόσμου και εμείς σας το συστήνουμε ανεπιφύλακτα!!

Όταν πας στο ΜΠΑΡ-ΜΠΕ-ΚΙΟΥ, τηρείς αυστηρά το ρητό «Τρως πολύ, μιλάς λίγο». Και όχι γιατί έτσι τυχαίνει, αλλά γιατί δεν μπορείς να κάνεις και αλλιώς. Το φαγητό πολύ, και ποιος μπορεί να του αντισταθεί;

Το Μπαρ-Μπε-Κιου, εγγυάται ποσότητα σε συνδυασμό με ποιότητα. Το Μπαρ-Μπε-Κιου χορταίνει το μάτι, την πείνα αλλά και την ψυχή. Η απενοχοποίηση των burgers ήρθε για να μείνει. Ακόμα και μετά την κατανάλωση ενός τεράστιου μπιφτεκόψωμου, οι τύψεις είναι μηδαμινές, μπροστά στη τόση ικανοποίηση. Οπότε απολαύστε ελεύθερα (και υπεύθυνα), αλλά με προσοχή…

%ce%bc%cf%80%ce%b1%cf%811Γκουρμέ Ρούστερ για τους λάτρεις του κοτόπουλου

TIPS

 1. Καλό θα ήταν να πας νηστικός/ή. Η ποσότητα του φαγητού είναι μεγάλη και για να τα βγάλεις πέρα, απαιτείται άδειο στομάχι.
 2. Το κλειδί προκειμένου να αδειάσετε το πιάτο σας, είναι ένα. ΠΡΩΤΑ ΤΟ BURGER(!!) Όσο νόστιμες και αν είναι οι πατάτες, καλύτερα να μπουν σε δεύτερη μοίρα.
 3. «Με τι να το συνοδέψω το burger μου;» Η καλύτερη λύση είναι είτε το νερό (όχι σε υπερβολική ποσότητα βέβαια, γιατί «φουσκώνει»), είτε κάποιο αναψυκτικό που είναι και χωνευτικό. Η μπύρα δε διευκολύνει και τόσο την κατάσταση.
 4. Όχι μεγάλες παρέες. Η αναμονή στο Μπαρ-Μπε-Κιου είναι μεγάλη, για αυτό λοιπόν, όσο πιο μικρή η παρέα τόσο πιο εύκολο να χωθείτε σε τραπέζι. Το ιδανικότερο 2 με 3 άτομα.
 5. Choose wisely για το τι θα φας. Οι επιλογές είναι πολλές, καθώς το μενού περιλαμβάνει burger για κάθε γούστο. Οπότε διαλέγουμε πάντα αυτό που μας κάνει το «κλικ». Αν και εντάξει, και λίγος πειραματισμός δεν είναι απαραίτητα κακός. Εξάλλου, πρέπει να τα δοκιμάσουμε όλα για να καταλήξουμε στο αγαπημένο μας. Τι; Όχι;
 6. Οι τιμές είναι λιγάκι τσιμπημένες, αλλά το προϊόν worththemoney. Οπότε λίγη αποταμίευση πριν την επίσκεψή σας στο Μπαρ-Μπε-Κιου, χρειάζεται.

%ce%bc%cf%80%ce%b1%cf%812Burger του μήνα με τσένταρ και διπλό μπιφτέκι (Μη με κρίνετε για τις μπύρες, δεν ήξερα)

 

Τα καταστήματα ΜΠΑΡ-ΜΠΕ-ΚΙΟΥ

 1.  Λεωφ. Φρεαττύδος 13, Πειραιάς
 2. Λεωφ. Ελ. Βενιζέλου 18, Νέα Σμύρνη
 3.  www.mparmpeekiou.com
 4.  ΜΠΑΡ ΜΠΕΕ ΚΙΟΥ
 5.  @mpar_mpee_kiou

 

Be my guest honey!

 

Πηγή κεντρικής εικόνας: creatures.gr