And we’re back με τις επόμενες προτάσεις. Walking Dead, House of Cards, American Horror Story και Orphan Black.

WALKING DEAD

Εντάξει. ΕΝΤΑΞΕΙ. Τι να πω. Ό, τι και να πω είναι λίγο. Μην προκαταβάλλεστε από τον τίτλο. Ναι, υπάρχουν ζόμπι. Ναι, έχει έρθει το Zompie Apocalypse. Ναι, τρέχεις σε όλο το America να βρεις ζωντανούς συνανθρώπους σου και να επιβιώσετε σε ένα μέρος όσο πιο μακριά γίνεται από τα ζόμπι. Ναι, έχει ξεκοιλιάσματα, πυροβολισμούς και τα μυαλά και τα έντερα τρέχουν αμέριμνα από δω κι από κει. ΑΛΛΑ. Αν αποφασίσεις να το ξεκινήσεις, θα δεις ότι η σειρά δεν επικεντρώνεται στα χλωμά πλασματάκια, αλλά στο πώς επιβιώνουν οι άνθρωποι σε μια δύσκολη κατάσταση που δε μπορείς να εμπιστευτείς τίποτα και κανέναν. Βλέπεις αντιδράσεις προσωπικότητας και φυσικά το χειρότερο πρόσωπο του ανθρώπινου είδους. Το ξεκινάς χωρίς δεύτερη σκέψη. Μόνο 6 σεζόν είναι μωρέ. Προς το παρόν.

season-4-complete-cast-poster-the-walking-dead-the-walking-dead-35777405-2528-670

(Πηγή Εικόνας: viewfoo.com)

HOUSE OF CARDS

Φρανκ Άντεργουντ. Έτσι λέγεται το πρόσωπο του Κογκρέσου που θα φέρει τα πάνω κάτω σε όλη την Αμερική. Μαζί με τη σύζυγό του Κλερ, εξολοθρεύουν έναν-έναν τους εσωτερικούς τους αντιπάλους, χρησιμοποιώντας κάθε δυνατό μέσο πίεσης που διαθέτουν. Κι όλα αυτά γιατί; Γιατί, ενώ ο Φρανκ βοήθησε την παράταξή του να κερδίσει τις εκλογές, δεν ανταμοίβεται με την υπουργική θέση που περίμενε.

02212014_kevin_spacey_house_of_cards_netflix

(Πηγή Εικόνας: thefiscaltimes.com)

Το ωραίο με τη σειρά αυτή είναι ότι νομίζεις πως είσαι κι εσύ μέσα σ’ όλα, αφού ο Φρανκ (Kevin Spacey) γυρίζει στην κάμερα, σε κοιτάει και σου μιλάει. 24 Φεβρουαρίου περιμένουμε να ξεκινήσει η 5η σεζόν.

via GIPHY

 

AMERICAN HORROR STORY

Ας μαζευτούμε όλοι οι τρελοί που μας αρέσουν αυτά τα περίεργα και τα αίματα και τα παράξενα να βλέπουμε μαζί αυτή τη σειρά. Άνετα κάποιος θα τη σχολίαζε ως εξής: «Τι βλέπω τέλος πάντων;!;!» Εγώ θα σου έλεγα ότι, αν είσαι τύπος με χαρακτηριστικά της πρώτης πρότασης, προφανώς και να την ξεκινήσεις. Διανύει τον έκτο της κύκλο, ο οποίος ολοκληρώθηκε πρόσφατα κι η σειρά ανανεώθηκε και για έβδομο, και σε κάθε έναν βλέπουμε διαφορετική πλοκή. Μόνον σε έναν υπήρχε σύνδεση με έναν προηγούμενο, αλλά κι αυτό δεν είναι σίγουρο. Λέγεται ότι ο έκτος κάπως θα τους ένωνε όλους, αλλά κι αυτό δεν ήταν ξεκάθαρο τελικά. Μέχρι στιγμής έχουμε δει ένα στοιχειωμένο σπίτι, ένα τρελοκομείο, ένα σπίτι μαγισσών, ένα τσίρκο με φρικιά, ένα ασυνήθιστο ξενοδοχείο και στον τελευταίο κύκλο είδαμε την ιστορία μιας μοχθηρής φάρμας στο Roanoke. Ελπίζω να σκέφτεσαι ήδη το πότε θα την ξεκινήσεις!

635879917057720755-1995420414_all-4-seasons-of-american-horror-story-ranked-worst-to-best-522823

(Πηγή Εικόνας: theodysseyonline.com)

ORPHAN BLACK

Η Σάρα έχει πολλά χρέη. Μια νύχτα που γύριζε σπίτι βλέπει μια γυναίκα να αυτοκτονεί πέφτοντας στο μετρό. Σκέφτεται: «Ας πάρω την ταυτότητά της και τα πάντα της για να ξεχρεώσω». Μπλέκει περισσότερο όμως, όταν γίνεται μάρτυρας της αυτοκτονίας μιας γυναίκας που είναι ολόιδια με αυτή. Μ’ εκείνα και με τούτα, ανακαλύπτει ότι είναι κλώνος και μαζί μ’ αυτήν έχουν κλωνοποιήσει πολλές ακόμα ολόιδιές της. Στο παιχνίδι μπαίνει κι ένας δολοφόνος που προσπαθεί να τις σκοτώσει όλες, because clones are no longer in fashion. Μια σειρά φαντασίας με 4 προς το παρόν κύκλους που θα σας εξιτάρει το ενδιαφέρον.

allcover

(Πηγή Εικόνας: podbean.com)

Οι επόμενες προτάσεις:

  1. Daredevil
  2. Breaking Bad
  3. Supernatural
  4. Gotham
  5. Arrow

Have fun!

Πηγή κεντρικής εικόνας: pinterest.com

Αγγελική Μουζακίτη

About Αγγελική Μουζακίτη

Μέλλουσα αστυνομική ρεπόρτερ. Λάτρης των βιβλίων και των σειρών. Αν δε με "πιάσεις" να κάνω κάτι από αυτά τα δύο...τότε θα τρώω κάποιο γλυκό! Όνειρό μου να ταξιδέψω σε όσα περισσότερα μέρη μπορώ, ξεκινώντας από τη Νέα Υόρκη!