Πόσες φορές άνοιξες το κινητό σου, πάτησες καταλάθος κάποιο εικονίδιο και ένιωσες πως ανακάλυψες έναν καινούριο κόσμο; Ας το παραδεχτούμε, οι περισσότεροι από εμάς δε διαβάζουμε καν το «manual» όταν ανοίγουμε την συσκευασία της καινούριας μας συσκευής. Τα διαδικτυακά κανάλια EverythingApplePro και AppFind είναι εδώ για να σου δώσουν εύκολα τα πιο γρήγορα «hacks» και τις καλύτερες συμβουλές μέσα από σύντομα videos. Ποικιλία από «challenges», «tests», «jailbreaks», κριτικές, παιχνίδια, εφαρμογές και πολλά άλλα, για εμμονικούς με την τεχνολογία αλλά και για όσους γνωρίζουν ελάχιστα σχετικά με τις λειτουργίες των συσκευών τους. Πιάσε το iPhone ή Androit κινητό σου και ξεκίνα να βλέπεις.

Το κανάλι EverythingApplePro, μπορεί να περιορίζεται σε συσκευές της εταιρίας Apple, αλλά δεν παύει να έχει πλούσιο υλικό. Ο Filip, έχοντας στο κανάλι του εγγεγραμμένους 3.000.000 (!) συνδρομητές, δε σταματά να μας εκπλήσσει. (Οι κάτοχοι Android θα δικαιωθείτε στη συνέχεια άρθρου.)

Ας πάρουμε μια μικρή γεύση:

Το video που έσπασε τα ρεκόρ προβολών του καναλιού σε 2 μόνο μέρες (πάνω από 1.300.000 στον αριθμό!) σου αποκαλύπτει λειτουργίες του iOS 10 που σίγουρα δεν είχες προσέξει και θα σε βοηθήσουν στην καθημερινή του χρήση.

Είσαι “tech freak” και σκέφτεσαι να αγοράσεις το νέο iPhone 7 ή το iPhone 7 Plus, αν δεν το έχεις κάνει ήδη; Το video που ακολουθεί θα σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστή απόφαση.

Μπορεί να μην έχει περάσει καιρός από την κυκλοφορία του νέου iPhone7/iPhone7 Plus, αλλά το επόμενο μοντέλο, το iPhone 8, σε λίγους μήνες θα γίνει πραγματικότητα και στο παρακάτω video έχεις τη δυνατότητα να μάθεις τα πάντα γι’ αυτό.

Αν είσαι από τους ανθρώπους που δεν αντέχουν τις καταστροφές iPhone, σίγουρα το περιεχόμενο που ακολουθεί δεν είναι για εσένα. (Μην το δοκιμάσετε στο σπίτι!)

Περνώντας στο κανάλι AppFind, η ποικιλία συσκευών που μπορείς να συναντήσεις είναι μεγαλύτερη. Στο παρακάτω video έχεις τη δυνατότητα να δεις συγκεντρωτικά τα περισσότερα από τα παιχνίδια που οδήγησαν πολλούς να είναι για αμέτρητες ώρες στις οθόνες των κινητών τους. Το 2016 τελείωσε και το 2017 παίρνει σειρά. Ποια ήταν τα αγαπημένα και πιο εθιστικά παιχνίδια για τη χρονιά που πέρασε;

Αν δεν χόρτασες αρκετά “κρυμμένες” λειτουργίες iPhone, μπορείς να παραμείνεις στη οθόνη σου. Σίγουρα δεν υπάρχει κάτι που δε θα γνωρίζεις μετά από την επαφή σου με αυτά τα 2 κανάλια.

Αν είσαι λάτρης και γνώστης παιχνιδιών, σίγουρα θα γνωρίζεις το περιεχόμενο που ακολουθεί. Αν όχι, συνέχισε και πάτησε το Play. Σίγουρα δε θα χάσεις, καθώς πρόκειται για το “Assassins Creed” και λεπτομέρειες γύρω από το αγαπημένο παιχνίδι πολλών.

Μην ξεχάσεις να τους βρεις σε Facebook και Twitter για να ενημερώνεσαι για τα καινούρια videos και τα νέα του καναλιού. Ακολουθούν τα links:

 Everything Apple Pro

 @EveryApplePro

 AppFind

@AppFindOfficial

Πηγή κεντρικής εικόνας: silktide.com

Σταυριάννα Γραμματικοπούλου

About Σταυριάννα Γραμματικοπούλου

Μεγαλωμένη στην Αθήνα και ανερχόμενη δασκάλα. Γεννημένη 1η του Μάη, έχει αδυναμία στην άνοιξη και στα χαμόγελα. Στον ελεύθερό της χρόνο δε χάνει ευκαιρία να δει ξένες σειρές και να ασχοληθεί με το YouTube. Η παρέα με καλούς φίλους είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής της και όταν αυτή συνδυάζεται με ταξίδια και καλό φαγητό, αποτελεί το φάρμακο για όλα. Εκτιμά το καλό χιούμορ κι ας πιστεύουν το αντίθετο οι άνθρωποι γύρω της!