Ένας όμορφος, ζεστός και οικείος χώρος φτιαγμένος με πολλή αγάπη, μια ωραία αυλή, πέντε άνθρωποι, πρώην συνάδελφοι και νυν άνεργοι, με όρεξη και ιδέες για αλληλεγγύη, συλλογική δράση και ισοτιμία, οι οποίοι το δημιούργησαν, όμορφες παρέες, αλκοόλ και μεζεδάκια.

Το Φυσικό και Επόμενο είναι ένα καφενείο στην Δάφνη, το οποίο αποτελεί για πολλούς από εμάς που ζούμε στις γύρω περιοχές στέκι και την πρώτη επιλογή που μας έρχεται στο μυαλό. Λειτουργεί καθημερινά από τις 10 το πρωί για καφέ, μέχρι τις 2 το βράδυ για μπύρα, κρασί, ρακί και μεζεδάκια, ενώ τα βράδια είναι γεμάτο σχεδόν όλες τις μέρες της εβδομάδας.

Πιείτε λευκό ημίγλυκο κρασί, παγωμένη ρακί, ρακόμελο, και δοκιμάστε μεζέδες όπως το απάκι και η πατατοσαλάτα, καθώς και τις ποικιλίες και να είστε βέβαιοι πως δε θα απογοητευτείτε.  Πολλές φορές μπορεί να έχει κάποιο live, κυρίως με ρεμπέτικα, ή μπορεί να δείτε να φιλοξενεί όμορφες ιδέες, δίνοντας βήμα σε ανθρώπους οι οποίοι έχουν κάτι να μοιραστούν.    

Είναι φυσικό και επόμενο ότι θα το λατρέψετε!

                                             

 Official FB Page

 Αντιόπης 43 & Λεωφόρος Αλ. Παπαναστασίου, Δάφνη

 21 5550 6520

 

Πηγή εικόνων: Official FB Page & Προσωπικό αρχείο

Μάγδα Αλμπούρα

About Μάγδα Αλμπούρα

Φοιτήτρια Δημοσιογραφίας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Κολλημένη με τη μουσική, σίγουρα θα την έχετε πετύχει σε κάποιο event, καθώς δεν αφήνει συναυλία για συναυλία. Μεγάλο όνειρο της είναι ένα ταξίδι στη Λατινική Αμερική.