Μετά τους Indie Rock ρυθμούς του πρώτου live της 2ης σεζόν, αλλά και τους ηλεκτρονικούς ήχους τόσο του EDM Edition όσο και του Reworks, ήρθε η ώρα για CU ONSTAGE Hip Hop Edition! Όπως πάντα, line up ψήφισε και αποφάσισε το κοινό μέσα από τον εναλλακτικό μουσικό διαγωνισμό. Σάββατο 26 Νοεμβρίου λοιπόν, ετοιμαζόμαστε για live στο Ρομάντσο: Opening act o νικητής του διαγωνισμού Άλφα Ρω, headliner ο Κανών, after party ο DJ ALX. Aς τους γνωρίσουμε λίγο καλύτερα:

ΑΛΦΑ ΡΩ

Γεννημένος στην Αθήνα το ’97, ο Άλφα Ρω είναι ένας mc – beatmaker από τον Άλιμο και ιδρυτικό μέλος της Ομάδας STAFF που ξεκίνησε να ασχολείται ερασιτεχνικά με το Hip Hop το 2011. Το 2012 δημιουργεί μαζί με τον Μουσικό Χ. και τον Επικηρυγμένο τους STAFF και μετά από πειραματισμούς πάνω στον ήχο, πολλά ακυκλοφόρητα και αρκετές ζωντανές εμφανίσεις, καταλήγει να κυκλοφορεί το 2015 τη πρώτη του δουλειά το ‘INFECTION ep’. Πλέον, πιο έμπειρος και πιο δημιουργικός, με ένα ιδιαίτερο κοινωνικοπολιτικό και ταυτόχρονα σκοτεινό battle ύφος, μετρά αρκετές συνεργασίες, solo δουλειές και ένα δυνατό Video Clip. Ως ΟΜΑΔΑ STAFF μας ετοιμάζουν για το 2017 ένα πολλά υποσχόμενο project.

ΚΑΝΩΝ

Γέννημα θρέμμα Αθηνών, ο Κανών είναι βασικό μέλος των RNS και ένας από τους σκληρότερους σε στίχους και lifestyle MCs της χώρας. Τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να περάσει στους Έλληνες ακροατές ένα πιο σκληρό ήχο βγαλμένο από την καθημερινότητα της underground ζωής στην Αθήνα, ενώ παράλληλα γεμίζει ασφυκτικά τους συναυλιακούς χώρους που τον φιλοξενούν είτε solo, είτε σαν RNS, είτε σαν guest σε κάποιο live.

DJ ALX

Ο DJ ALX είναι ένας από τους σημαντικότερος Έλληνες μουσικούς παραγωγούς και μέλος των θρυλικών T.X.C. (Terror X Crew) με τους οποίους κατάφερε να κάνει 2 χρυσούς δίσκους, σε μία εποχή όπου το hip hop δεν είχε ακόμα την αναγνωσιμότητα του παρόντος. Σήμερα έχει τη καλλιτεχνική επιμέλεια και management του label της Ηχοκρατορίας, ενώ παράλληλα ασχολείται ενεργά με το DJing ταξιδεύοντας όλη την Ελλάδα, διαδίδοντας τον ήχο της μουσικής που τόσα χρόνια εκπροσωπεί.

CU ONSTAGE HIP HOP Edition

26 Νοεμβρίου, 21:00

 BIOS ΡΟΜΑΝΤΣΟ – Αναξαγόρα 3, Αθήνα

Facebook Event

 www.cuonstage.gr

Είσοδος δωρεάν

*Και για όσους έχουν CU, όπως πάντα υπάρχουν και εκπλήξεις: ONSTAGE στο 54646 (χρέωση: 0,2€/κωδ) και το CU Around κερνάει 1+1 μπύρα ή αναψυκτικό!